Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt

Kurt Aagaard Nielsen, Mia Husted

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelNytt arbeidsliv - nye former for kunnskapspproduktion
    RedaktørerKnut Fossestøl, Olau Eikeland
    Udgivelses stedOslo
    ForlagArbeidsforskningsinstitutet
    Publikationsdato2005
    Udgave1
    Sider63-83
    ISBN (Trykt)82-7609-133-4
    StatusUdgivet - 2005

• arbejdsliv
    • kunst
    • kreativitet
    • demokrati
    • dialog

Nielsen, K. A., & Husted, M. (2005). Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt. I K. Fossestøl, & O. Eikeland (red.), Nytt arbeidsliv - nye former for kunnskapspproduktion (1 udg., s. 63-83). Oslo: Arbeidsforskningsinstitutet.
    Nielsen, Kurt Aagaard ; Husted, Mia. / Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt. Nytt arbeidsliv - nye former for kunnskapspproduktion. red. / Knut Fossestøl ; Olau Eikeland. 1. udg. Oslo : Arbeidsforskningsinstitutet, 2005. s. 63-83
    @inbook{4e06df3052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt",
    abstract = "Artiklen pr{\ae}senterer et udviklingsarbejde i samspil mellem kunst og arbejdslivsudvikling.",
    keywords = "arbejdsliv, kunst, kreativitet, demokrati, dialog, working life, art, creativity, democracy, dialogue",
    author = "Nielsen, {Kurt Aagaard} and Mia Husted",
    year = "2005",
    isbn = "82-7609-133-4",
    pages = "63--83",
    editor = "Knut Fossest{\o}l and Olau Eikeland",
    booktitle = "Nytt arbeidsliv - nye former for kunnskapspproduktion",
    publisher = "Arbeidsforskningsinstitutet",
    edition = "1",

Nielsen, KA & Husted, M 2005, Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt. i K Fossestøl & O Eikeland (red), Nytt arbeidsliv - nye former for kunnskapspproduktion. 1 udg, Arbeidsforskningsinstitutet, Oslo, s. 63-83.

Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt. / Nielsen, Kurt Aagaard; Husted, Mia.

Nytt arbeidsliv - nye former for kunnskapspproduktion. red. / Knut Fossestøl; Olau Eikeland. 1. udg. Oslo : Arbeidsforskningsinstitutet, 2005. s. 63-83.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kreativitet i arbejdslivet - et udviklings og forskningsprojekt

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

AU - Husted, Mia

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Artiklen præsenterer et udviklingsarbejde i samspil mellem kunst og arbejdslivsudvikling.

AB - Artiklen præsenterer et udviklingsarbejde i samspil mellem kunst og arbejdslivsudvikling.

KW - arbejdsliv

KW - kunst

KW - kreativitet

KW - demokrati