Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter

Tommy Jørgart, Rasmus Ole Rasmussen, Sten Folving, Jesper Brandt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

StatusUdgivet - 1979
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    ISSN0106-5920

Jørgart, T., Rasmussen, R. O., Folving, S., & Brandt, J. (1979). Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Jørgart, Tommy ; Rasmussen, Rasmus Ole ; Folving, Sten ; Brandt, Jesper. / Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter. 1979. 18 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir).
    @book{0d93724b3d11424f9c909decae3ae4af,
    title = "Kort beskrivelse af nogle apparaturkr{\ae}vende aktiviteter",
    author = "Tommy J{\o}rgart and Rasmussen, {Rasmus Ole} and Sten Folving and Jesper Brandt",
    year = "1979",

Jørgart, T, Rasmussen, RO, Folving, S & Brandt, J 1979, Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir.

Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter. / Jørgart, Tommy; Rasmussen, Rasmus Ole; Folving, Sten; Brandt, Jesper.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter

AU - Jørgart, Tommy

AU - Rasmussen, Rasmus Ole

AU - Folving, Sten

AU - Brandt, Jesper

PY - 1979

Y1 - 1979

M3 - Rapport

BT - Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter

Jørgart T, Rasmussen RO, Folving S, Brandt J. Kort beskrivelse af nogle apparaturkrævende aktiviteter. 1979. 18 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir).