Konvergerende religionsret - Danmark og Europa

ISBN (Trykt)87 635 0431 6
StatusUdgivet - 2006
Udgivet eksterntJa

Christoffersen, L. (2006). Konvergerende religionsret - Danmark og Europa. I P. B. Andersen et al (red.), Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige (s. 21-60). København: Museum Tusculanum.
Christoffersen, Lisbet. / Konvergerende religionsret - Danmark og Europa. Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige. red. / Peter B. Andersen et al. København : Museum Tusculanum, 2006. s. 21-60
@inbook{48ba3560c50a11dc9a79000ea68e967b,
title = "Konvergerende religionsret - Danmark og Europa",
abstract = "Forfatteren redeg{\o}r for udviklingstendenser i dansk (nordisk) og europ{\ae}isk religionsret og viser, hvor disse modeller n{\ae}rmer sig hinanden.",
author = "Lisbet Christoffersen",
year = "2006",
isbn = "87 635 0431 6",
pages = "21--60",
editor = "{Andersen et al}, {Peter B.}",
booktitle = "Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige",
publisher = "Museum Tusculanum",

Christoffersen, L 2006, Konvergerende religionsret - Danmark og Europa. i PB Andersen et al (red.), Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige. Museum Tusculanum, København, s. 21-60.

Konvergerende religionsret - Danmark og Europa. / Christoffersen, Lisbet.

Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige. red. / Peter B. Andersen et al. København : Museum Tusculanum, 2006. s. 21-60.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Konvergerende religionsret - Danmark og Europa

AU - Christoffersen, Lisbet

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Forfatteren redegør for udviklingstendenser i dansk (nordisk) og europæisk religionsret og viser, hvor disse modeller nærmer sig hinanden.

AB - Forfatteren redegør for udviklingstendenser i dansk (nordisk) og europæisk religionsret og viser, hvor disse modeller nærmer sig hinanden.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87 635 0431 6

SP - 21

EP - 60

BT - Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige

A2 - Andersen et al, Peter B.

PB - Museum Tusculanum

CY - København

Christoffersen L. Konvergerende religionsret - Danmark og Europa. I Andersen et al PB, red., Religion, skole og kulturel integration i Danmark og Sverige. København: Museum Tusculanum. 2006. s. 21-60