Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelVoksenuddannelsens kvalificering
    RedaktørerHenning Jørgensen
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitet
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000

Andersen, A. S., Jensen, S. M., & Sommer, F. M. (2000). Kontorarbejde og statslig modernisering: læring i organisationer og betingelser for efterspørgsel af uddannelse. I H. Jørgensen (red.), Voksenuddannelsens kvalificering Aalborg: Aalborg Universitet.
    Andersen, Anders Siig ; Jensen, Signe Mette ; Sommer, Finn M. / Kontorarbejde og statslig modernisering : læring i organisationer og betingelser for efterspørgsel af uddannelse. Voksenuddannelsens kvalificering. red. / Henning Jørgensen. Aalborg : Aalborg Universitet, 2000.
    @inbook{3fcae41052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Kontorarbejde og statslig modernisering: l{\ae}ring i organisationer og betingelser for eftersp{\o}rgsel af uddannelse",
    author = "Andersen, {Anders Siig} and Jensen, {Signe Mette} and Sommer, {Finn M.}",
    year = "2000",
    editor = "Henning J{\o}rgensen",
    booktitle = "Voksenuddannelsens kvalificering",
    publisher = "Aalborg Universitet",

Andersen, AS, Jensen, SM & Sommer, FM 2000, Kontorarbejde og statslig modernisering: læring i organisationer og betingelser for efterspørgsel af uddannelse. i H Jørgensen (red.), Voksenuddannelsens kvalificering. Aalborg Universitet, Aalborg.

Kontorarbejde og statslig modernisering : læring i organisationer og betingelser for efterspørgsel af uddannelse. / Andersen, Anders Siig; Jensen, Signe Mette; Sommer, Finn M.

TY - CHAP

T1 - Kontorarbejde og statslig modernisering

T2 - læring i organisationer og betingelser for efterspørgsel af uddannelse

AU - Andersen, Anders Siig