Konstruktionsplast

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    StatusUdgivet - 1988
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer55
    ISSN0106-3537

Hansen, P. A., & Serin, G. F. (1988). Konstruktionsplast: tekniske artikler»c en undersøgelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2. Roskilde. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 55
    Hansen, Povl Adler ; Serin, Göran Folke. / Konstruktionsplast : tekniske artikler»c en undersøgelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2. Roskilde, 1988. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 55).
    @book{81685d90a7a311db8289000ea68e967b,
    title = "Konstruktionsplast: tekniske artikler»c en unders{\o}gelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2",
    author = "Hansen, {Povl Adler} and Serin, {G{\"o}ran Folke}",
    year = "1988",

Hansen, PA & Serin, GF 1988, Konstruktionsplast: tekniske artikler»c en undersøgelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 55, Roskilde.

Konstruktionsplast : tekniske artikler»c en undersøgelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2. / Hansen, Povl Adler; Serin, Göran Folke.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Konstruktionsplast

T2 - tekniske artikler»c en undersøgelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2

AU - Hansen, Povl Adler

AU - Serin, Göran Folke

PY - 1988

Y1 - 1988

M3 - Rapport

BT - Konstruktionsplast

CY - Roskilde

Hansen PA, Serin GF. Konstruktionsplast: tekniske artikler»c en undersøgelse af innovationsudviklingen i plastindustrien. delprojekt 2. Roskilde, 1988. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 55).