Rasmus Ole Rasmussen, Keld Jensen

NavnNORS-skrifter
    Nummer48
    ISSN0905-1848

Rasmussen, R. O., & Jensen, K. (2000). Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis: Del 1: historik, beskæftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161. Roskilde: Roskilde Universitet. NORS-skrifter , Nr. 48
    Rasmussen, Rasmus Ole ; Jensen, Keld. / Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis : Del 1: historik, beskæftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (NORS-skrifter ; Nr. 48).
    @book{2bfa319052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Konsekvernser af storskala r{\aa}stof og energiprojekter i Arktis: Del 1: historik, besk{\ae}ftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161",
    author = "Rasmussen, {Rasmus Ole} and Keld Jensen",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, RO & Jensen, K 2000, Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis: Del 1: historik, beskæftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161. NORS-skrifter , nr. 48, Roskilde Universitet, Roskilde.

Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis : Del 1: historik, beskæftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161. / Rasmussen, Rasmus Ole; Jensen, Keld.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis

T2 - Del 1: historik, beskæftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161

AU - Rasmussen, Rasmus Ole

AU - Jensen, Keld

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rasmussen RO, Jensen K. Konsekvernser af storskala råstof og energiprojekter i Arktis: Del 1: historik, beskæftigelse og mobilitet. Arbejdspapir 161. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (NORS-skrifter ; Nr. 48).