Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    StatusUdgivet - 1988
    NavnArbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter
    Nummer2
    ISSN0108-2205

• boligpolitik
    • overvæltningsteori

Greve, B. (1988). Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom. Roskilde. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, Nr. 2
    Greve, Bent. / Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom. Roskilde, 1988. 44 s. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 2).
    @book{ee7e3dc052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Konsekvenserne af oml{\ae}gning i skatter og afgifter p{\aa} fast ejendom",
    keywords = "boligpolitik, overv{\ae}ltningsteori",
    author = "Bent Greve",
    year = "1988",

Greve, B 1988, Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, nr. 2, Roskilde.

Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom. / Greve, Bent.

Roskilde, 1988. 44 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom

AU - Greve, Bent

PY - 1988

Y1 - 1988

KW - boligpolitik

KW - overvæltningsteori

M3 - Rapport

BT - Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom

CY - Roskilde

Greve B. Konsekvenserne af omlægning i skatter og afgifter på fast ejendom. Roskilde, 1988. 44 s. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 2).