Konkrete algebraiske strukturer 1-3

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Vol/bind454
    StatusUdgivet - 2006
    NavnIMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik
    Nummer454
    ISSN0106-6242

Madsen, A. J. H. (2006). Konkrete algebraiske strukturer 1-3. Roskilde: Roskilde Universitet. IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik, Nr. 454
    Madsen, Anders J. Hede. / Konkrete algebraiske strukturer 1-3. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 106 s. (IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik; Nr. 454).
    @book{76ffaee0d23111db9c7c000ea68e967b,
    title = "Konkrete algebraiske strukturer 1-3",
    abstract = "Introduktion af komplese tal. Plangeometri behandlet med komplekse tal. Dobbeltforhold og cirkler. Homografiske transformationer. Ikke-euklidisk geometri med homografier.Stereografisk projektion. Rotationer og spejlinger af rummet behandlet vha homografier via stereografisk projektion.",
    author = "Madsen, {Anders J. Hede}",
    year = "2006",
    volume = "454",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Madsen, AJH 2006, Konkrete algebraiske strukturer 1-3. IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik, nr. 454, bind 454, Roskilde Universitet, Roskilde.

Konkrete algebraiske strukturer 1-3. / Madsen, Anders J. Hede.

TY - BOOK

T1 - Konkrete algebraiske strukturer 1-3

AU - Madsen, Anders J. Hede

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Introduktion af komplese tal. Plangeometri behandlet med komplekse tal. Dobbeltforhold og cirkler. Homografiske transformationer. Ikke-euklidisk geometri med homografier.Stereografisk projektion. Rotationer og spejlinger af rummet behandlet vha homografier via stereografisk projektion.

AB - Introduktion af komplese tal. Plangeometri behandlet med komplekse tal. Dobbeltforhold og cirkler. Homografiske transformationer. Ikke-euklidisk geometri med homografier.Stereografisk projektion. Rotationer og spejlinger af rummet behandlet vha homografier via stereografisk projektion.

M3 - Kompendium/lecture notes

VL - 454

BT - Konkrete algebraiske strukturer 1-3

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Madsen AJH. Konkrete algebraiske strukturer 1-3. Roskilde: Roskilde Universitet, 2006. 106 s. (IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik; Nr. 454).