Kompleksitet i projekter

Jan Pries-Heje, Mogens Frank Mikkelsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskningpeer review

Resumé

I dette kapitel fokuserer vi på kompleksitet i projekter. Kompleksitet er et emne, der er blevet mere og mere aktuelt, så til årets projektlederundersøgelse mente vi, at det var uomgængeligt at tage med. Relevansen af emnet
illustreres også tydeligt af, at det er årets ”højdespringer”, hvad angår de udfordringer, som projektlederne oplever. Konkret er det gået fra en 8. plads til en 2. plads.
OriginalsprogDansk
TitelHvordan går det ProjektDanmark? : Projektlederundersøgelsen 2018
RedaktørerDirk Bredgaard Bucka-Lassen, Mogens Frank Mikkelsen, Jan Pries-Heje, Keld Bødker
Antal sider8
Udgivelses stedHørsholm
ForlagMannaz A/S
Publikationsdato2018
Sider14-21
Kapitel3
StatusUdgivet - 2018

Bibliografisk note

Strategisk samarbejde mellem Mannaz A/S og Roskilde Universitet (RUC) om at lave en undersøgelse blandt projektledere i Danmark.

Citer dette

Pries-Heje, J., & Mikkelsen, M. F. (2018). Kompleksitet i projekter. I D. B. Bucka-Lassen, M. F. Mikkelsen, J. Pries-Heje, & K. Bødker (red.), Hvordan går det ProjektDanmark?: Projektlederundersøgelsen 2018 (s. 14-21). Hørsholm: Mannaz A/S.
Pries-Heje, Jan ; Mikkelsen, Mogens Frank. / Kompleksitet i projekter. Hvordan går det ProjektDanmark?: Projektlederundersøgelsen 2018. red. / Dirk Bredgaard Bucka-Lassen ; Mogens Frank Mikkelsen ; Jan Pries-Heje ; Keld Bødker. Hørsholm : Mannaz A/S, 2018. s. 14-21
@inbook{1127a6a7383d4d53a6b8b412480754f2,
title = "Kompleksitet i projekter",
abstract = "I dette kapitel fokuserer vi p{\aa} kompleksitet i projekter. Kompleksitet er et emne, der er blevet mere og mere aktuelt, s{\aa} til {\aa}rets projektlederunders{\o}gelse mente vi, at det var uomg{\ae}ngeligt at tage med. Relevansen af emnetillustreres ogs{\aa} tydeligt af, at det er {\aa}rets ”h{\o}jdespringer”, hvad ang{\aa}r de udfordringer, som projektlederne oplever. Konkret er det g{\aa}et fra en 8. plads til en 2. plads.",
author = "Jan Pries-Heje and Mikkelsen, {Mogens Frank}",
note = "Strategisk samarbejde mellem Mannaz A/S og Roskilde Universitet (RUC) om at lave en unders{\o}gelse blandt projektledere i Danmark.",
year = "2018",
language = "Dansk",
pages = "14--21",
editor = "Bucka-Lassen, {Dirk Bredgaard} and Mikkelsen, {Mogens Frank} and Jan Pries-Heje and Keld B{\o}dker",
booktitle = "Hvordan g{\aa}r det ProjektDanmark?",
publisher = "Mannaz A/S",

}

Pries-Heje, J & Mikkelsen, MF 2018, Kompleksitet i projekter. i DB Bucka-Lassen, MF Mikkelsen, J Pries-Heje & K Bødker (red), Hvordan går det ProjektDanmark?: Projektlederundersøgelsen 2018. Mannaz A/S, Hørsholm, s. 14-21.

Kompleksitet i projekter. / Pries-Heje, Jan; Mikkelsen, Mogens Frank.

Hvordan går det ProjektDanmark?: Projektlederundersøgelsen 2018. red. / Dirk Bredgaard Bucka-Lassen; Mogens Frank Mikkelsen; Jan Pries-Heje; Keld Bødker. Hørsholm : Mannaz A/S, 2018. s. 14-21.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskningpeer review

TY - GEN

T1 - Kompleksitet i projekter

AU - Pries-Heje, Jan

AU - Mikkelsen, Mogens Frank

N1 - Strategisk samarbejde mellem Mannaz A/S og Roskilde Universitet (RUC) om at lave en undersøgelse blandt projektledere i Danmark.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - I dette kapitel fokuserer vi på kompleksitet i projekter. Kompleksitet er et emne, der er blevet mere og mere aktuelt, så til årets projektlederundersøgelse mente vi, at det var uomgængeligt at tage med. Relevansen af emnetillustreres også tydeligt af, at det er årets ”højdespringer”, hvad angår de udfordringer, som projektlederne oplever. Konkret er det gået fra en 8. plads til en 2. plads.

AB - I dette kapitel fokuserer vi på kompleksitet i projekter. Kompleksitet er et emne, der er blevet mere og mere aktuelt, så til årets projektlederundersøgelse mente vi, at det var uomgængeligt at tage med. Relevansen af emnetillustreres også tydeligt af, at det er årets ”højdespringer”, hvad angår de udfordringer, som projektlederne oplever. Konkret er det gået fra en 8. plads til en 2. plads.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 14

EP - 21

BT - Hvordan går det ProjektDanmark?

A2 - Bucka-Lassen, Dirk Bredgaard

A2 - Mikkelsen, Mogens Frank

A2 - Pries-Heje, Jan

A2 - Bødker, Keld

PB - Mannaz A/S

CY - Hørsholm

ER -

Pries-Heje J, Mikkelsen MF. Kompleksitet i projekter. I Bucka-Lassen DB, Mikkelsen MF, Pries-Heje J, Bødker K, red., Hvordan går det ProjektDanmark?: Projektlederundersøgelsen 2018. Hørsholm: Mannaz A/S. 2018. s. 14-21