Kommunikation, pædagogik og kultur: et udviklingsforløb på Havrekilden

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKvalitetens veje og vildveje : Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt
    RedaktørerLinda Andersen
    Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1994
    ISBN (Trykt)87-7349-249-3
    StatusUdgivet - 1994
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer25
    ISSN0905-8109

Lundgaard Andersen, L. (1994). Kommunikation, pædagogik og kultur: et udviklingsforløb på Havrekilden. I L. Andersen (red.), Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 25
    Lundgaard Andersen, Linda. / Kommunikation, pædagogik og kultur : et udviklingsforløb på Havrekilden. Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. red. / Linda Andersen. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 1994. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 25).
    @inbook{41949170b4b811dca32f000ea68e967b,
    title = "Kommunikation, p{\ae}dagogik og kultur: et udviklingsforl{\o}b p{\aa} Havrekilden",
    author = "{Lundgaard Andersen}, Linda",
    year = "1994",
    isbn = "87-7349-249-3",
    editor = "Linda Andersen",
    booktitle = "Kvalitetens veje og vildveje",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lundgaard Andersen, L 1994, Kommunikation, pædagogik og kultur: et udviklingsforløb på Havrekilden. i L Andersen (red.), Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 25.

Kommunikation, pædagogik og kultur : et udviklingsforløb på Havrekilden. / Lundgaard Andersen, Linda.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kommunikation, pædagogik og kultur

T2 - et udviklingsforløb på Havrekilden

AU - Lundgaard Andersen, Linda

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-7349-249-3

BT - Kvalitetens veje og vildveje

A2 - Andersen, Linda

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Lundgaard Andersen L. Kommunikation, pædagogik og kultur: et udviklingsforløb på Havrekilden. I Andersen L, red., Kvalitetens veje og vildveje: Om modernisering, kvalitet og udvikling i det sociale felt. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. 1994. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 25).