Pernille Skovbo Rasmussen, Leif Olsen, Lena Brogaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagKORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning
ISBN (Trykt)978-87-7488-811-6
StatusUdgivet - 2014

Skovbo Rasmussen, P., Olsen, L., & Brogaard, L. (2014). Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser: Fra beslutning til gennemførelse og anvendelse. København: KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning .
Skovbo Rasmussen, Pernille ; Olsen, Leif ; Brogaard, Lena. / Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser : Fra beslutning til gennemførelse og anvendelse. København : KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , 2014.
@book{f8f680ba572c4b8d9ed62bb5f25545a8,
title = "Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsunders{\o}gelser: Fra beslutning til gennemf{\o}relse og anvendelse",
author = "{Skovbo Rasmussen}, Pernille and Leif Olsen and Lena Brogaard",
year = "2014",
isbn = "978-87-7488-811-6",
publisher = "KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning",
address = "Danmark",

Skovbo Rasmussen, P, Olsen, L & Brogaard, L 2014, Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser: Fra beslutning til gennemførelse og anvendelse. KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , København.

Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser : Fra beslutning til gennemførelse og anvendelse. / Skovbo Rasmussen, Pernille; Olsen, Leif; Brogaard, Lena.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser

T2 - Fra beslutning til gennemførelse og anvendelse

AU - Skovbo Rasmussen, Pernille

AU - Olsen, Leif

AU - Brogaard, Lena

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Rapport

SN - 978-87-7488-811-6

BT - Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser

PB - KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning

CY - København

Skovbo Rasmussen P, Olsen L, Brogaard L. Kommuners erfaringer med BTU-konceptet for brugertilfredshedsundersøgelser: Fra beslutning til gennemførelse og anvendelse. København: KORA - Det nationale institut for kommuners og regioners analyse og forskning , 2014.