Kommentar: Det sidder i kødet. Stemplet i sindet: Ordet dum

StatusUdgivet - 13 feb. 2016

@article{7e6f6b99755e4108b1635a947b29166b,
title = "Kommentar: Det sidder i k{\o}det. Stemplet i sindet: Ordet dum",
abstract = "Garbi Schmidt, professor, dr. phil. p{\aa} Roskilde Universitet, skriver i en kommentar i Information, at hun to gange har v{\ae}ret udsat for voldt{\ae}gt. F{\o}rste gang var i Rom, da hun var 22. Anden gang var i USA som 26-{\aa}rig. Efter den seneste voldt{\ae}gt havde hun i flere {\aa}r gentagne dr{\o}mme og fantasier om at sl{\aa} voldt{\ae}gtsmanden ihjel og helst p{\aa} s{\aa} grufuld en m{\aa}de som muligt.",
author = "Garbi Schmidt",
year = "2016",
month = "2",
day = "13",
pages = "14",
journal = "Information",
issn = "1602-2572",
publisher = "Dagbladet Information",

Kommentar: Det sidder i kødet. Stemplet i sindet: Ordet dum. / Schmidt, Garbi.

I: Information, 13.02.2016, s. 14.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Kommentar: Det sidder i kødet. Stemplet i sindet: Ordet dum

AU - Schmidt, Garbi

PY - 2016/2/13

Y1 - 2016/2/13

N2 - Garbi Schmidt, professor, dr. phil. på Roskilde Universitet, skriver i en kommentar i Information, at hun to gange har været udsat for voldtægt. Første gang var i Rom, da hun var 22. Anden gang var i USA som 26-årig. Efter den seneste voldtægt havde hun i flere år gentagne drømme og fantasier om at slå voldtægtsmanden ihjel og helst på så grufuld en måde som muligt.

AB - Garbi Schmidt, professor, dr. phil. på Roskilde Universitet, skriver i en kommentar i Information, at hun to gange har været udsat for voldtægt. Første gang var i Rom, da hun var 22. Anden gang var i USA som 26-årig. Efter den seneste voldtægt havde hun i flere år gentagne drømme og fantasier om at slå voldtægtsmanden ihjel og helst på så grufuld en måde som muligt.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 14