Kollaboratoriet på Roskilde Universitet

Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012

Simon Heilesen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  Resumé

  I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om forsøget på RUC med at indrette et nyt undervisningsmiljø. Følgende ønskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og pædagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har været ændringer.
  Procesbeskrivelse der kort opridser:
   Aktiviteter,
   Drivkraft,
   Involvering af undervisere og studerende,
   Samarbejde og videndeling.
  Erfaringer:
  En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridser
  konkrete ændringer i undervisningen og brugen af rummet.
   Hvordan oplever underviserne disse ændringer?
   Hvordan oplever studerende disse ændringer?
   Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.
  Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser:
   hvad I vil gå videre med? Hvordan?
   hvad vil I ikke gå videre med? Hvorfor ikke?”
  OriginalsprogDansk
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider8
  Rekvirerende organisationUniversitets- og Bygningsstyrelsen
  StatusUdgivet - 28 apr. 2012

  Citer dette

  @book{ad8754af6e694d879d3bc2b27a8c67a9,
  title = "Kollaboratoriet p{\aa} Roskilde Universitet: Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012",
  abstract = "I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om fors{\o}get p{\aa} RUC med at indrette et nyt undervisningsmilj{\o}. F{\o}lgende {\o}nskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og p{\ae}dagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har v{\ae}ret {\ae}ndringer.Procesbeskrivelse der kort opridser: Aktiviteter, Drivkraft, Involvering af undervisere og studerende, Samarbejde og videndeling.Erfaringer:En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridserkonkrete {\ae}ndringer i undervisningen og brugen af rummet. Hvordan oplever underviserne disse {\ae}ndringer? Hvordan oplever studerende disse {\ae}ndringer? Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser: hvad I vil g{\aa} videre med? Hvordan? hvad vil I ikke g{\aa} videre med? Hvorfor ikke?”",
  author = "Simon Heilesen",
  year = "2012",
  month = "4",
  day = "28",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Kollaboratoriet på Roskilde Universitet : Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012. / Heilesen, Simon.

  Roskilde Universitet, 2012. 8 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  TY - RPRT

  T1 - Kollaboratoriet på Roskilde Universitet

  T2 - Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012

  AU - Heilesen, Simon

  PY - 2012/4/28

  Y1 - 2012/4/28

  N2 - I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om forsøget på RUC med at indrette et nyt undervisningsmiljø. Følgende ønskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og pædagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har været ændringer.Procesbeskrivelse der kort opridser: Aktiviteter, Drivkraft, Involvering af undervisere og studerende, Samarbejde og videndeling.Erfaringer:En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridserkonkrete ændringer i undervisningen og brugen af rummet. Hvordan oplever underviserne disse ændringer? Hvordan oplever studerende disse ændringer? Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser: hvad I vil gå videre med? Hvordan? hvad vil I ikke gå videre med? Hvorfor ikke?”

  AB - I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om forsøget på RUC med at indrette et nyt undervisningsmiljø. Følgende ønskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og pædagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har været ændringer.Procesbeskrivelse der kort opridser: Aktiviteter, Drivkraft, Involvering af undervisere og studerende, Samarbejde og videndeling.Erfaringer:En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridserkonkrete ændringer i undervisningen og brugen af rummet. Hvordan oplever underviserne disse ændringer? Hvordan oplever studerende disse ændringer? Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser: hvad I vil gå videre med? Hvordan? hvad vil I ikke gå videre med? Hvorfor ikke?”

  M3 - Rapport

  BT - Kollaboratoriet på Roskilde Universitet

  PB - Roskilde Universitet

  ER -