Kollaboratoriet på Roskilde Universitet

Simon Heilesen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Procesbeskrivelse der kort opridser:
     Aktiviteter,
     Drivkraft,
     Involvering af undervisere og studerende,
     Samarbejde og videndeling.
    Erfaringer:
    konkrete ændringer i undervisningen og brugen af rummet.
     Hvordan oplever underviserne disse ændringer?
     Hvordan oplever studerende disse ændringer?
     Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.
    Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser:
     hvad I vil gå videre med? Hvordan?
     hvad vil I ikke gå videre med? Hvorfor ikke?”
    ForlagRoskilde Universitet
    Rekvirerende organisationUniversitets- og Bygningsstyrelsen
    StatusUdgivet - 28 apr. 2012

@book{ad8754af6e694d879d3bc2b27a8c67a9,
    title = "Kollaboratoriet p{\aa} Roskilde Universitet: Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012",
    abstract = "I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om fors{\o}get p{\aa} RUC med at indrette et nyt undervisningsmilj{\o}. F{\o}lgende {\o}nskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og p{\ae}dagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har v{\ae}ret {\ae}ndringer.Procesbeskrivelse der kort opridser: Aktiviteter, Drivkraft, Involvering af undervisere og studerende, Samarbejde og videndeling.Erfaringer:En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridserkonkrete {\ae}ndringer i undervisningen og brugen af rummet. Hvordan oplever underviserne disse {\ae}ndringer? Hvordan oplever studerende disse {\ae}ndringer? Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser: hvad I vil g{\aa} videre med? Hvordan? hvad vil I ikke g{\aa} videre med? Hvorfor ikke?”",
    author = "Simon Heilesen",
    year = "2012",
    month = "4",
    day = "28",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kollaboratoriet på Roskilde Universitet : Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012. / Heilesen, Simon.

Roskilde Universitet, 2012. 8 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Kollaboratoriet på Roskilde Universitet

T2 - Kort rapport til Bygningsstyrelsen, april 2012

AU - Heilesen, Simon

PY - 2012/4/28

Y1 - 2012/4/28

N2 - I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om forsøget på RUC med at indrette et nyt undervisningsmiljø. Følgende ønskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og pædagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har været ændringer.Procesbeskrivelse der kort opridser: Aktiviteter, Drivkraft, Involvering af undervisere og studerende, Samarbejde og videndeling.Erfaringer:En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridserkonkrete ændringer i undervisningen og brugen af rummet. Hvordan oplever underviserne disse ændringer? Hvordan oplever studerende disse ændringer? Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser: hvad I vil gå videre med? Hvordan? hvad vil I ikke gå videre med? Hvorfor ikke?”

AB - I brev af 16. april 2012 har Bygningsstyrelsen bedt om en kort rapport om forsøget på RUC med at indrette et nyt undervisningsmiljø. Følgende ønskes belyst: ”En kort beskrivelse af det initielle fysiske koncept og pædagogiske udgangspunkt samt beskrivelse af hvordan konceptet har udviklet sig, hvis der har været ændringer.Procesbeskrivelse der kort opridser: Aktiviteter, Drivkraft, Involvering af undervisere og studerende, Samarbejde og videndeling.Erfaringer:En kort beskrivelse af den faktiske brug og umiddelbare oplevelse heraf der opridserkonkrete ændringer i undervisningen og brugen af rummet. Hvordan oplever underviserne disse ændringer? Hvordan oplever studerende disse ændringer? Konkrete didaktiske og evt. teknologiske udfordringer og potentialer.Kort beskrivelse af en videre udvikling der opridser: hvad I vil gå videre med? Hvordan? hvad vil I ikke gå videre med? Hvorfor ikke?”

M3 - Rapport

BT - Kollaboratoriet på Roskilde Universitet