Klimakrav og virkemidler

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

I artiklen gennemgås potentialer og barrierer for miljøforbedringer og energibesparelser på baggrund af de senere års udredninger, forslag og reguleringstiltag. Herefter gennemgås handlemuligheder og erfaringer fra kommuner og konkrete byggerier, især fra Region Sjælland, men også andre relevante eksempler på erfaringer og handlemuligheder inddrages. Endelig konkluderes ved at fremhæve nogle indsatsområder, som i særlig grad kan være relevant i et regionalt perspektiv og hvad projektet Klimaændringer og Innovation i Byggeriet (KIBS) kan gøre i forhold hertil.
OriginalsprogDansk
TitelKlimaændringer og innovation i byggeriet : Region Sjælland
RedaktørerInger Stauning
Antal sider29
Udgivelses stedwww.klimabyggeri.dk/
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008

Citer dette

Stauning, I., Holm, J., & Søndergård, B. (2008). Klimakrav og virkemidler. I I. Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region Sjælland www.klimabyggeri.dk/: Roskilde Universitet.
Stauning, Inger ; Holm, Jesper ; Søndergård, Bent. / Klimakrav og virkemidler. Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region Sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk/ : Roskilde Universitet, 2008.
@inbook{4610f730ed4b11dd98df000ea68e967b,
title = "Klimakrav og virkemidler",
abstract = "I artiklen gennemg{\aa}s potentialer og barrierer for milj{\o}forbedringer og energibesparelser p{\aa} baggrund af de senere {\aa}rs udredninger, forslag og reguleringstiltag. Herefter gennemg{\aa}s handlemuligheder og erfaringer fra kommuner og konkrete byggerier, is{\ae}r fra Region Sj{\ae}lland, men ogs{\aa} andre relevante eksempler p{\aa} erfaringer og handlemuligheder inddrages. Endelig konkluderes ved at fremh{\ae}ve nogle indsatsomr{\aa}der, som i s{\ae}rlig grad kan v{\ae}re relevant i et regionalt perspektiv og hvad projektet Klima{\ae}ndringer og Innovation i Byggeriet (KIBS) kan g{\o}re i forhold hertil.",
author = "Inger Stauning and Jesper Holm and Bent S{\o}nderg{\aa}rd",
year = "2008",
language = "Dansk",
editor = "Inger Stauning",
booktitle = "Klima{\ae}ndringer og innovation i byggeriet",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Stauning, I, Holm, J & Søndergård, B 2008, Klimakrav og virkemidler. i I Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region Sjælland. Roskilde Universitet, www.klimabyggeri.dk/.

Klimakrav og virkemidler. / Stauning, Inger; Holm, Jesper; Søndergård, Bent.

Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region Sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk/ : Roskilde Universitet, 2008.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Klimakrav og virkemidler

AU - Stauning, Inger

AU - Holm, Jesper

AU - Søndergård, Bent

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - I artiklen gennemgås potentialer og barrierer for miljøforbedringer og energibesparelser på baggrund af de senere års udredninger, forslag og reguleringstiltag. Herefter gennemgås handlemuligheder og erfaringer fra kommuner og konkrete byggerier, især fra Region Sjælland, men også andre relevante eksempler på erfaringer og handlemuligheder inddrages. Endelig konkluderes ved at fremhæve nogle indsatsområder, som i særlig grad kan være relevant i et regionalt perspektiv og hvad projektet Klimaændringer og Innovation i Byggeriet (KIBS) kan gøre i forhold hertil.

AB - I artiklen gennemgås potentialer og barrierer for miljøforbedringer og energibesparelser på baggrund af de senere års udredninger, forslag og reguleringstiltag. Herefter gennemgås handlemuligheder og erfaringer fra kommuner og konkrete byggerier, især fra Region Sjælland, men også andre relevante eksempler på erfaringer og handlemuligheder inddrages. Endelig konkluderes ved at fremhæve nogle indsatsområder, som i særlig grad kan være relevant i et regionalt perspektiv og hvad projektet Klimaændringer og Innovation i Byggeriet (KIBS) kan gøre i forhold hertil.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Klimaændringer og innovation i byggeriet

A2 - Stauning, Inger

PB - Roskilde Universitet

CY - www.klimabyggeri.dk/

ER -

Stauning I, Holm J, Søndergård B. Klimakrav og virkemidler. I Stauning I, red., Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region Sjælland. www.klimabyggeri.dk/: Roskilde Universitet. 2008