Klimaforandringer. Kenya og Danmark har mere til fælles, end man skulle tro

Iben Nathan, Paul Austin Stacey, Mikkel Funder

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

Selv om Kenya og Danmark har vidt forskellige forudsætninger, påvirkes de overraskende ensartet af udfordringerne. Der har længe været godt gang i debatten om klimaforandringerne. Diskussionerne handler af gode grunde primært om, hvordan vi skal forebygge klimaforandringerne, men der er dog et stigende fokus på, hvordan vi lærer at tilpasse os de forandringer, som allerede er i gang. Med en forskningsbevilling fra Danida er vi gået sammen med forskere fra Nairobi om at undersøge, hvordan Kenyas befolkning kan tilpasse sig klimaforandringerne.
OriginalsprogDansk
TidsskriftPolitiken
Sider (fra-til)6
Antal sider1
ISSN0907-1814
StatusUdgivet - 13 apr. 2019

Citer dette

@article{9d48d8b6ecab41199262bd702a40fe68,
title = "Klimaforandringer. Kenya og Danmark har mere til f{\ae}lles, end man skulle tro",
abstract = "Selv om Kenya og Danmark har vidt forskellige foruds{\ae}tninger, p{\aa}virkes de overraskende ensartet af udfordringerne. Der har l{\ae}nge v{\ae}ret godt gang i debatten om klimaforandringerne. Diskussionerne handler af gode grunde prim{\ae}rt om, hvordan vi skal forebygge klimaforandringerne, men der er dog et stigende fokus p{\aa}, hvordan vi l{\ae}rer at tilpasse os de forandringer, som allerede er i gang. Med en forskningsbevilling fra Danida er vi g{\aa}et sammen med forskere fra Nairobi om at unders{\o}ge, hvordan Kenyas befolkning kan tilpasse sig klimaforandringerne.",
author = "Iben Nathan and Stacey, {Paul Austin} and Mikkel Funder",
year = "2019",
month = "4",
day = "13",
language = "Dansk",
pages = "6",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Klimaforandringer. Kenya og Danmark har mere til fælles, end man skulle tro. / Nathan, Iben; Stacey, Paul Austin; Funder, Mikkel.

I: Politiken, 13.04.2019, s. 6.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Klimaforandringer. Kenya og Danmark har mere til fælles, end man skulle tro

AU - Nathan, Iben

AU - Stacey, Paul Austin

AU - Funder, Mikkel

PY - 2019/4/13

Y1 - 2019/4/13

N2 - Selv om Kenya og Danmark har vidt forskellige forudsætninger, påvirkes de overraskende ensartet af udfordringerne. Der har længe været godt gang i debatten om klimaforandringerne. Diskussionerne handler af gode grunde primært om, hvordan vi skal forebygge klimaforandringerne, men der er dog et stigende fokus på, hvordan vi lærer at tilpasse os de forandringer, som allerede er i gang. Med en forskningsbevilling fra Danida er vi gået sammen med forskere fra Nairobi om at undersøge, hvordan Kenyas befolkning kan tilpasse sig klimaforandringerne.

AB - Selv om Kenya og Danmark har vidt forskellige forudsætninger, påvirkes de overraskende ensartet af udfordringerne. Der har længe været godt gang i debatten om klimaforandringerne. Diskussionerne handler af gode grunde primært om, hvordan vi skal forebygge klimaforandringerne, men der er dog et stigende fokus på, hvordan vi lærer at tilpasse os de forandringer, som allerede er i gang. Med en forskningsbevilling fra Danida er vi gået sammen med forskere fra Nairobi om at undersøge, hvordan Kenyas befolkning kan tilpasse sig klimaforandringerne.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 6

JO - Politiken

JF - Politiken

SN - 0907-1814

ER -