Klimadebatten i Danmark

UdgiverRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2007

@techreport{a7222480c36811dc9a79000ea68e967b,
title = "Klimadebatten i Danmark: Cultural Theory og Environmental Paradigms som analytiske positioner",
abstract = "Cultural Theory og Environmental Paradigms er udviklet som mulige analytiske positioner, der kan forekomme i den danske klimadebat. I forhold til empirien i udvalgte medier fremst{\aa}r positionerne s{\aa}ledes som hypoteser om forekomsten af argumentationssammenh{\ae}nge eller med andre ord: diskurser.",
author = "Oluf Danielsen",
year = "2007",
publisher = "Roskilde Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Roskilde Universitet",

Klimadebatten i Danmark : Cultural Theory og Environmental Paradigms som analytiske positioner. / Danielsen, Oluf.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2007.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Klimadebatten i Danmark

T2 - Cultural Theory og Environmental Paradigms som analytiske positioner

AU - Danielsen, Oluf

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Cultural Theory og Environmental Paradigms er udviklet som mulige analytiske positioner, der kan forekomme i den danske klimadebat. I forhold til empirien i udvalgte medier fremstår positionerne således som hypoteser om forekomsten af argumentationssammenhænge eller med andre ord: diskurser.

AB - Cultural Theory og Environmental Paradigms er udviklet som mulige analytiske positioner, der kan forekomme i den danske klimadebat. I forhold til empirien i udvalgte medier fremstår positionerne således som hypoteser om forekomsten af argumentationssammenhænge eller med andre ord: diskurser.

M3 - Working paper

BT - Klimadebatten i Danmark