Klasse, sundhed og subjekt

Nye greb om social ulighed i sundhed

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelUlighed i sundhed : Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver
RedaktørerSine Lehn-Christiansen, Anne Liveng, Betina Dybbroe, Mari Holen, Nicole Thualagant, Iben Charlotte Aamann, Birgitta Nordenhof
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagFrydenlund Academic
Publikationsdato2016
ISBN (Trykt)9788771187113
StatusUdgivet - 2016

Aamann, I. C. (2016). Klasse, sundhed og subjekt: Nye greb om social ulighed i sundhed. I S. Lehn-Christiansen, A. Liveng, B. Dybbroe, M. Holen, N. Thualagant, I. C. Aamann, & B. Nordenhof (red.), Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver Frederiksberg: Frydenlund Academic.
Aamann, Iben Charlotte. / Klasse, sundhed og subjekt : Nye greb om social ulighed i sundhed. Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Sine Lehn-Christiansen ; Anne Liveng ; Betina Dybbroe ; Mari Holen ; Nicole Thualagant ; Iben Charlotte Aamann ; Birgitta Nordenhof. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2016.
@inbook{0793e18705314b9e9116ae495921bbc3,
title = "Klasse, sundhed og subjekt: Nye greb om social ulighed i sundhed",
author = "Aamann, {Iben Charlotte}",
year = "2016",
isbn = "9788771187113",
editor = "Sine Lehn-Christiansen and Anne Liveng and Betina Dybbroe and Mari Holen and Nicole Thualagant and Aamann, {Iben Charlotte } and Birgitta Nordenhof",
booktitle = "Ulighed i sundhed",
publisher = "Frydenlund Academic",

Aamann, IC 2016, Klasse, sundhed og subjekt: Nye greb om social ulighed i sundhed. i S Lehn-Christiansen, A Liveng, B Dybbroe, M Holen, N Thualagant, IC Aamann & B Nordenhof (red), Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. Frydenlund Academic, Frederiksberg.

Klasse, sundhed og subjekt : Nye greb om social ulighed i sundhed. / Aamann, Iben Charlotte.

Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Sine Lehn-Christiansen; Anne Liveng; Betina Dybbroe; Mari Holen; Nicole Thualagant; Iben Charlotte Aamann; Birgitta Nordenhof. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2016.

TY - CHAP

T1 - Klasse, sundhed og subjekt

T2 - Nye greb om social ulighed i sundhed

AU - Aamann, Iben Charlotte