Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelHelte og antihelte : en litteraturkritisk mosaik
RedaktørerAnne Elisabeth Sejten
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2006
Sider165-81
ISBN (Trykt)87-7867-334-8
StatusUdgivet - 2006

Klitgård, E. (2006). Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv, specielt An Artist of the Floating World. I A. E. Sejten (red.), Helte og antihelte: en litteraturkritisk mosaik (s. 165-81). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
Klitgård, Ebbe. / Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv, specielt An Artist of the Floating World. Helte og antihelte: en litteraturkritisk mosaik. red. / Anne Elisabeth Sejten. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2006. s. 165-81
@inbook{6ba827f052cc11dbb97a000ea68e967b,
title = "Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv, specielt An Artist of the Floating World",
abstract = "P{\aa} baggrund af en forfatterskabskarakteristik behandles Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv og i forl{\ae}ngelse heraf foretages en romananalyse af An Artist of the Floating World fra 1986.",
author = "Ebbe Klitg{\aa}rd",
year = "2006",
isbn = "87-7867-334-8",
pages = "165--81",
editor = "Sejten, {Anne Elisabeth}",
booktitle = "Helte og antihelte",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Klitgård, E 2006, Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv, specielt An Artist of the Floating World. i AE Sejten (red.), Helte og antihelte: en litteraturkritisk mosaik. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 165-81.

Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv, specielt An Artist of the Floating World. / Klitgård, Ebbe.

Helte og antihelte: en litteraturkritisk mosaik. red. / Anne Elisabeth Sejten. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2006. s. 165-81.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv, specielt An Artist of the Floating World

AU - Klitgård, Ebbe

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - På baggrund af en forfatterskabskarakteristik behandles Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv og i forlængelse heraf foretages en romananalyse af An Artist of the Floating World fra 1986.

AB - På baggrund af en forfatterskabskarakteristik behandles Kazuo Ishiguros romaner i helteperspektiv og i forlængelse heraf foretages en romananalyse af An Artist of the Floating World fra 1986.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-7867-334-8

SP - 165

EP - 181