KATALYSE

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999
    BegivenhedFortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet - Vilnius, Litauen
    Varighed: 3 dec. 19994 dec. 1999

Konference

KonferenceFortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet
    LandLitauen
    ByVilnius
    Periode03/12/199904/12/1999

Bibliografisk note

Konference tidspunkt: December, 1999

Borchmann, S. U. (1999). KATALYSE: et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et fællesskab. Afhandling præsenteret på Fortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet, Vilnius, Litauen.
    Borchmann, Simon Uffe. / KATALYSE : et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et fællesskab. Afhandling præsenteret på Fortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet, Vilnius, Litauen.
    @conference{00ed016052cc11dbb97a000ea68e967b,
    title = "KATALYSE: et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et f{\ae}llesskab",
    author = "Borchmann, {Simon Uffe}",
    note = "Konference tidspunkt: December, 1999; Fortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet ; Conference date: 03-12-1999 Through 04-12-1999",
    year = "1999",

Borchmann, SU 1999, 'KATALYSE: et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et fællesskab' Paper fremlagt ved Fortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet, Vilnius, Litauen, 03/12/1999 - 04/12/1999, .

KATALYSE : et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et fællesskab. / Borchmann, Simon Uffe.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - KATALYSE

T2 - et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et fællesskab

AU - Borchmann, Simon Uffe

N1 - Konference tidspunkt: December, 1999

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Paper

Borchmann SU. KATALYSE: et pragmatisk forslag til et udgangspunkt for fortolkning af kunstprosa i et fællesskab. 1999. Afhandling præsenteret på Fortolkningsviden i filologien. Skandinavisk institut, Vilnius Universitet, Vilnius, Litauen.