Karl Ludwig Giesecke

Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands

Karin Bang (Redaktør), Wolf Wucherpfennig (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogTysk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnSmåskrifter fra CØNK
    Nummer2
    ISSN1600-9509

Bang, K., & Wucherpfennig, W. (red.) (2000). Karl Ludwig Giesecke: Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. Småskrifter fra CØNK, Nr. 2
    Bang, Karin (Redaktør) ; Wucherpfennig, Wolf (Redaktør). / Karl Ludwig Giesecke : Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2000. 22 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 2).
    @book{72086320909611de9e8d000ea68e967b,
    title = "Karl Ludwig Giesecke: Vom erstern sklaven der zauberfl{\"o}te zum entdecker Gr{\"o}nlands",
    editor = "Karin Bang and Wolf Wucherpfennig",
    year = "2000",
    language = "Tysk",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Bang, K & Wucherpfennig, W (red) 2000, Karl Ludwig Giesecke: Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands. Småskrifter fra CØNK, nr. 2, Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Karl Ludwig Giesecke : Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands. / Bang, Karin (Redaktør); Wucherpfennig, Wolf (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Karl Ludwig Giesecke

T2 - Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands

A2 - Bang, Karin

A2 - Wucherpfennig, Wolf

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Antologi

BT - Karl Ludwig Giesecke

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bang K, (ed.), Wucherpfennig W, (ed.). Karl Ludwig Giesecke: Vom erstern sklaven der zauberflöte zum entdecker Grönlands. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2000. 22 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 2).