Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring

Göran Folke Serin, Povl Adler Hansen, Henrik Toft Jensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelTeknologi- og regionaludvikling : en nordisk antologi
    RedaktørerPeter Friis, Peter Maskell
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1981
    Sider20-38
    ISBN (Trykt)8788183009
    StatusUdgivet - 1981
    NavnKritisk samfundsgeografi
    Vol/bind1

Serin, G. F., Hansen, P. A., & Jensen, H. T. (1981). Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring. I P. Friis, & P. Maskell (red.), Teknologi- og regionaludvikling: en nordisk antologi (s. 20-38). Roskilde: Roskilde Universitetsforlag. Kritisk samfundsgeografi, Bind. 1
    Serin, Göran Folke ; Hansen, Povl Adler ; Jensen, Henrik Toft. / Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring. Teknologi- og regionaludvikling: en nordisk antologi. red. / Peter Friis ; Peter Maskell. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 1981. s. 20-38 (Kritisk samfundsgeografi, Bind 1).
    @inbook{e159ace0a7a311db8289000ea68e967b,
    title = "Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring",
    author = "Serin, {G{\"o}ran Folke} and Hansen, {Povl Adler} and Jensen, {Henrik Toft}",
    year = "1981",
    isbn = "8788183009",
    pages = "20--38",
    editor = "Peter Friis and Peter Maskell",
    booktitle = "Teknologi- og regionaludvikling",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Serin, GF, Hansen, PA & Jensen, HT 1981, Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring. i P Friis & P Maskell (red), Teknologi- og regionaludvikling: en nordisk antologi. Roskilde Universitetsforlag, Roskilde, Kritisk samfundsgeografi, bind 1, s. 20-38.

Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring. / Serin, Göran Folke; Hansen, Povl Adler; Jensen, Henrik Toft.

Teknologi- og regionaludvikling: en nordisk antologi. red. / Peter Friis; Peter Maskell. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 1981. s. 20-38 (Kritisk samfundsgeografi, Bind 1).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring

AU - Serin, Göran Folke

AU - Hansen, Povl Adler

AU - Jensen, Henrik Toft

PY - 1981

Y1 - 1981

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 8788183009

SP - 20

EP - 38

BT - Teknologi- og regionaludvikling

A2 - Friis, Peter

A2 - Maskell, Peter

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Roskilde

Serin GF, Hansen PA, Jensen HT. Kapitalistisk teknologi og arbejdsprocessens formforandring. I Friis P, Maskell P, red., Teknologi- og regionaludvikling: en nordisk antologi. Roskilde: Roskilde Universitetsforlag. 1981. s. 20-38. (Kritisk samfundsgeografi, Bind 1).