Kan vi både få gastronomiske oplevelser og redde klimaet?

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

»Det er ikke nok at overleve« er titlen på Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal også leve. Bogtitlen dukker op når man ud fra et gastronomisk synspunkt læser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens fødevareproduktion. Kød og grøntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.
OriginalsprogDansk
TidsskriftBerlingske Tidende
Sider (fra-til)31
Antal sider1
ISSN0106-4223
StatusUdgivet - 12 dec. 2018

Bibliografisk note

Bemærk at online artiklen har anden overskrift end artiklen i den trykte avis.

Online titel: "Kan fremtidens fødevarer give gastronomiske oplevelser og redde klimaet?"

Citer dette

@article{12db1c6a35644c7fae26249f886e8149,
title = "Kan vi b{\aa}de f{\aa} gastronomiske oplevelser og redde klimaet?",
abstract = "»Det er ikke nok at overleve« er titlen p{\aa} Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal ogs{\aa} leve. Bogtitlen dukker op n{\aa}r man ud fra et gastronomisk synspunkt l{\ae}ser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens f{\o}devareproduktion. K{\o}d og gr{\o}ntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.",
author = "Jon Sundbo",
note = "Bem{\ae}rk at online artiklen har anden overskrift end artiklen i den trykte avis. Online titel: {"}Kan fremtidens f{\o}devarer give gastronomiske oplevelser og redde klimaet?{"}",
year = "2018",
month = "12",
day = "12",
language = "Dansk",
pages = "31",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",

}

Kan vi både få gastronomiske oplevelser og redde klimaet? / Sundbo, Jon.

I: Berlingske Tidende, 12.12.2018, s. 31.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Kan vi både få gastronomiske oplevelser og redde klimaet?

AU - Sundbo, Jon

N1 - Bemærk at online artiklen har anden overskrift end artiklen i den trykte avis. Online titel: "Kan fremtidens fødevarer give gastronomiske oplevelser og redde klimaet?"

PY - 2018/12/12

Y1 - 2018/12/12

N2 - »Det er ikke nok at overleve« er titlen på Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal også leve. Bogtitlen dukker op når man ud fra et gastronomisk synspunkt læser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens fødevareproduktion. Kød og grøntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.

AB - »Det er ikke nok at overleve« er titlen på Herbert Pundiks erindringsbog. Man skal også leve. Bogtitlen dukker op når man ud fra et gastronomisk synspunkt læser Katherine Richardsons dystre kommentar 8. december om fremtidens fødevareproduktion. Kød og grøntsager fra laboratorie-fabrikker? Det lyder som en meget kedelig fremtid, hvor man kun spiser for at overleve.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 31

JO - Berlingske Tidende

JF - Berlingske Tidende

SN - 0106-4223

ER -