Kan man tale skandinavisk?

erfaringer med nordisk sommeruniversitet

Orla Vigsø Sørensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDen nordiska mosaiken
    RedaktørerRut Boström Andersson
    Udgivelses stedUppsala
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Vigsø Sørensen, O. (1997). Kan man tale skandinavisk? erfaringer med nordisk sommeruniversitet. I R. B. Andersson (red.), Den nordiska mosaiken Uppsala.
    Vigsø Sørensen, Orla. / Kan man tale skandinavisk? erfaringer med nordisk sommeruniversitet. Den nordiska mosaiken. red. / Rut Boström Andersson. Uppsala, 1997.
    @inbook{b5ef28f052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Kan man tale skandinavisk?: erfaringer med nordisk sommeruniversitet",
    author = "{Vigs{\o} S{\o}rensen}, Orla",
    year = "1997",
    editor = "Andersson, {Rut Bostr{\"o}m}",
    booktitle = "Den nordiska mosaiken",

Vigsø Sørensen, O 1997, Kan man tale skandinavisk? erfaringer med nordisk sommeruniversitet. i RB Andersson (red.), Den nordiska mosaiken. Uppsala.

Kan man tale skandinavisk? erfaringer med nordisk sommeruniversitet. / Vigsø Sørensen, Orla.

Den nordiska mosaiken. red. / Rut Boström Andersson. Uppsala, 1997.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kan man tale skandinavisk?

T2 - erfaringer med nordisk sommeruniversitet

AU - Vigsø Sørensen, Orla

PY - 1997

Y1 - 1997