Kan man tænke med kroppen?

et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelLæring og lønarbejde : en rapport om 12 praktikker i "1. løn"
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnRapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"
    Nummer3

Weber, K. (1998). Kan man tænke med kroppen? et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer. I K. Weber (red.), Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn" Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", Nr. 3
    Weber, Kirsten. / Kan man tænke med kroppen? et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer. Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).
    @inbook{7f37158052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Kan man t{\ae}nke med kroppen?: et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1998",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "L{\ae}ring og l{\o}narbejde",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1998, Kan man tænke med kroppen? et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer. i K Weber (red.), Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde Universitet, Roskilde, Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", nr. 3.

Kan man tænke med kroppen? et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Kan man tænke med kroppen?

T2 - et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer

AU - Weber, Kirsten

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Læring og lønarbejde

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Weber K. Kan man tænke med kroppen? et indspark vedr. vejledernes professionelle kompetencer. I Weber K, red., Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).