Kan man forudse mobiliteten i København anno 2050?

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

TidsskriftMobilitytech
StatusUdgivet - feb. 2019

@article{58705882667345e1b066948de987bbee,
title = "Kan man forudse mobiliteten i K{\o}benhavn anno 2050?",
abstract = "Det er sv{\ae}rt at sp{\aa} om fremtiden. Men derfor kan det v{\ae}re en v{\ae}rdifuld {\o}velse at fors{\o}ge alligevel. Det mener Jean Endres, ph.d-studerende ved Institut for Mennesker og Teknologi p{\aa} RUC, der sammen med en r{\ae}kke andre trafikforskere har tre bud p{\aa} mulige fremtidsscenarier, der beskriver udviklingen for mobilitet i K{\o}benhavn og omegn.",
author = "Endres, {Jean Paulo}",
year = "2019",
month = "2",
journal = "Mobilitytech",

Kan man forudse mobiliteten i København anno 2050? / Endres, Jean Paulo.

I: Mobilitytech, 02.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Kan man forudse mobiliteten i København anno 2050?

AU - Endres, Jean Paulo

PY - 2019/2

Y1 - 2019/2

N2 - Det er svært at spå om fremtiden. Men derfor kan det være en værdifuld øvelse at forsøge alligevel. Det mener Jean Endres, ph.d-studerende ved Institut for Mennesker og Teknologi på RUC, der sammen med en række andre trafikforskere har tre bud på mulige fremtidsscenarier, der beskriver udviklingen for mobilitet i København og omegn.

AB - Det er svært at spå om fremtiden. Men derfor kan det være en værdifuld øvelse at forsøge alligevel. Det mener Jean Endres, ph.d-studerende ved Institut for Mennesker og Teknologi på RUC, der sammen med en række andre trafikforskere har tre bud på mulige fremtidsscenarier, der beskriver udviklingen for mobilitet i København og omegn.

UR - https://pro.ing.dk/mobilitytech/artikel/kan-man-forudse-mobiliteten-i-kobenhavn-anno-2050-2129

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Mobilitytech