Kan barn fotografere hvor og hvordan de har det bra i barnehagen?

Bidragets oversatte titel: Kan børn fotografere hvor og hvordan de har det godt i børnehaven?

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Resumé

OriginalsprogNorsk
TidsskriftBarnehagefolk
Vol/bind3
Udgave nummer2019
Sider (fra-til)58-63
ISSN1500-6905
StatusUdgivet - 1 okt. 2019

• børn
  • børnehave
  • børns foto
  • at have det godt
  • hverdagsliv

@article{cca26cf5b48642f8adc4fbce8fe756ac,
title = "Kan barn fotografere hvor og hvordan de har det bra i barnehagen?",
abstract = "Artiklen beretter om et visuelt etnografisk forskningsprojekt i en b{\o}rnehave, hvor flere empiriske metoder blev anvendt, og b{\o}rn blev inviteret til at vise og fotografere (photo-voice) hvor de har det godt og hvad de laver, n{\aa}r de har det godt.",
keywords = "b{\o}rn, b{\o}rnehave, b{\o}rns foto, at have det godt, hverdagsliv",
author = "Kim Rasmussen",
year = "2019",
month = "10",
day = "1",
language = "Norsk",
volume = "3",
pages = "58--63",
journal = "Barnehagefolk",
issn = "1500-6905",
publisher = "Pedagogisk Forum",
number = "2019",

Kan barn fotografere hvor og hvordan de har det bra i barnehagen? / Rasmussen, Kim.

I: Barnehagefolk, Bind 3, Nr. 2019, 01.10.2019, s. 58-63.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Kan barn fotografere hvor og hvordan de har det bra i barnehagen?

AU - Rasmussen, Kim

PY - 2019/10/1

Y1 - 2019/10/1

N2 - Artiklen beretter om et visuelt etnografisk forskningsprojekt i en børnehave, hvor flere empiriske metoder blev anvendt, og børn blev inviteret til at vise og fotografere (photo-voice) hvor de har det godt og hvad de laver, når de har det godt.

AB - Artiklen beretter om et visuelt etnografisk forskningsprojekt i en børnehave, hvor flere empiriske metoder blev anvendt, og børn blev inviteret til at vise og fotografere (photo-voice) hvor de har det godt og hvad de laver, når de har det godt.

KW - børn

KW - børnehave