Kampen om rummet

• Kvarterløft
    • Trafikpolitik
    • Bypolitik

Andersen, J., & Fotel, T. N. (2002). Kampen om rummet: om trafikpolitik og kvarterløft i Kgs. Enghave. (1 udg.) Roskilde University: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 3
    Andersen, John ; Fotel, Trine Nordgaard. / Kampen om rummet : om trafikpolitik og kvarterløft i Kgs. Enghave. 1 udg. Roskilde University : Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 3).
    @book{0c696990a7ac11db8289000ea68e967b,
    title = "Kampen om rummet: om trafikpolitik og kvarterl{\o}ft i Kgs. Enghave",
    keywords = "Empowerment, Kvarterl{\o}ft, Trafikpolitik, Bypolitik, Empowerment, Urban neighbourhood regeneration, Traffic policy, Urban planning",
    author = "John Andersen and Fotel, {Trine Nordgaard}",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "1",

Andersen, J & Fotel, TN 2002, Kampen om rummet: om trafikpolitik og kvarterløft i Kgs. Enghave. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 3, 1 udg, Roskilde Universitet, Roskilde University.

Kampen om rummet : om trafikpolitik og kvarterløft i Kgs. Enghave. / Andersen, John; Fotel, Trine Nordgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Kampen om rummet

T2 - om trafikpolitik og kvarterløft i Kgs. Enghave

AU - Andersen, John

AU - Fotel, Trine Nordgaard

PY - 2002

Y1 - 2002

KW - Empowerment

KW - Kvarterløft

KW - Trafikpolitik

KW - Bypolitik

KW - Empowerment

KW - Urban neighbourhood regeneration

KW - Traffic policy

KW - Urban planning

M3 - Rapport

BT - Kampen om rummet

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde University

Andersen J, Fotel TN. Kampen om rummet: om trafikpolitik og kvarterløft i Kgs. Enghave. 1 udg. Roskilde University: Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 3).