Kameraets retoriske magt

- den filmiske præsentation af politiske taler og tv-dueller

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Resumé

berømte tv-taler. Dette lag er det kamera-arbejde (arbejdet med kameraet og bag
Publikationsdato1 sep. 2017
Udgiverwww.henrikjuel.dk
StatusUdgivet - 1 sep. 2017

@misc{978c887c66854046b461d9ed70430dbf,
title = "Kameraets retoriske magt: - den filmiske pr{\ae}sentation af politiske taler og tv-dueller",
abstract = "En tv/filmm{\ae}ssig formidling af politiske taler og debatter rummer altid et ekstrabetydningsb{\ae}rende lag, som ogs{\aa} fortjener en retorisk analyse, men som af forskelligegrunde ofte er blevet overset - selv i skoleeksempler p{\aa} grundig retorisk analyse afber{\o}mte tv-taler. Dette lag er det kamera-arbejde (arbejdet med kameraet og bagkameraet), som indvirker p{\aa} opfattelsen af de retoriske udfoldelser foran kameraet.",
author = "Henrik Juel",
year = "2017",
month = "9",
day = "1",
publisher = "www.henrikjuel.dk",
type = "Other",

Kameraets retoriske magt : - den filmiske præsentation af politiske taler og tv-dueller. / Juel, Henrik.

32 s. www.henrikjuel.dk. 2017, Analyse af kameraets retorik i forbindelse med politiske taler og dueller.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Kameraets retoriske magt

T2 - - den filmiske præsentation af politiske taler og tv-dueller

AU - Juel, Henrik

PY - 2017/9/1

Y1 - 2017/9/1

N2 - En tv/filmmæssig formidling af politiske taler og debatter rummer altid et ekstrabetydningsbærende lag, som også fortjener en retorisk analyse, men som af forskelligegrunde ofte er blevet overset - selv i skoleeksempler på grundig retorisk analyse afberømte tv-taler. Dette lag er det kamera-arbejde (arbejdet med kameraet og bagkameraet), som indvirker på opfattelsen af de retoriske udfoldelser foran kameraet.

AB - En tv/filmmæssig formidling af politiske taler og debatter rummer altid et ekstrabetydningsbærende lag, som også fortjener en retorisk analyse, men som af forskelligegrunde ofte er blevet overset - selv i skoleeksempler på grundig retorisk analyse afberømte tv-taler. Dette lag er det kamera-arbejde (arbejdet med kameraet og bagkameraet), som indvirker på opfattelsen af de retoriske udfoldelser foran kameraet.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - www.henrikjuel.dk