Køn, klasse og subjektivitet

ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Weber, K. (1997). Køn, klasse og subjektivitet: om erfaringsbegrebet i uddannelsesforskningen. I K. Weber, B. S. Nielsen, & H. S. Olesen (red.), Modet til fremtiden: om inspirationen fra Oskar Negt Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Weber, Kirsten. / Køn, klasse og subjektivitet : om erfaringsbegrebet i uddannelsesforskningen. Modet til fremtiden: om inspirationen fra Oskar Negt. red. / Kirsten Weber ; Birger Steen Nielsen ; Henning Salling Olesen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997.
    @inbook{7fe9c3b052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "K{\o}n, klasse og subjektivitet: om erfaringsbegrebet i uddannelsesforskningen",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1997",
    editor = "Kirsten Weber and Nielsen, {Birger Steen} and Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Modet til fremtiden",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Weber, K 1997, Køn, klasse og subjektivitet: om erfaringsbegrebet i uddannelsesforskningen. i K Weber, BS Nielsen & HS Olesen (red), Modet til fremtiden: om inspirationen fra Oskar Negt. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Køn, klasse og subjektivitet : om erfaringsbegrebet i uddannelsesforskningen. / Weber, Kirsten.

Modet til fremtiden: om inspirationen fra Oskar Negt. red. / Kirsten Weber; Birger Steen Nielsen; Henning Salling Olesen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Køn, klasse og subjektivitet

T2 - om erfaringsbegrebet i uddannelsesforskningen