Jens Højgaard Jensen (Redaktør), Mogens Allan Niss (Redaktør), Tine Wedege (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 1998

Jensen, J. H., Niss, M. A., & Wedege, T. (red.) (1998). Justification and enrolment problems in education involving mathematics or physics. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    @book{5c25bd9052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Justification and enrolment problems in education involving mathematics or physics",
    editor = "Jensen, {Jens H{\o}jgaard} and Niss, {Mogens Allan} and Tine Wedege",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Jensen, JH, Niss, MA & Wedege, T (red) 1998, Justification and enrolment problems in education involving mathematics or physics. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Justification and enrolment problems in education involving mathematics or physics. / Jensen, Jens Højgaard (Redaktør); Niss, Mogens Allan (Redaktør); Wedege, Tine (Redaktør).

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Justification and enrolment problems in education involving mathematics or physics

A2 - Jensen, Jens Højgaard