Juridisk Gennemslagskraft

Jonas Gabrielsen, Inger Høedt-Rasmussen

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  Resumé

  Juridisk gennemslagskraft er en bog om kunsten at blive en overbevisende jurist. Det er hverken en juridisk lærebog eller en traditionel retorisk håndbog, men en bog der søger at kombinere fag, tankeformer og traditioner. Hvordan bruge man sin juridiske viden mundtligt? Hvordan praktiserer man som jurist sit virke i offentlige forsamlinger? Hvordan får man som jurist gennemslagskraft?

  Bogen henvender sig til alle jurister der benytter deres juridiske viden mundtligt og offentligt. Det være sig procedøren, foredragsholderen, ordstyreren, forhandleren, lederen etc. Både den erfarne advokat og den nyudklækkede jurist kan få glæde af bogens refleksioner og praktiske råd. Bogen er fornyende i sin form og formidling, hvor faglig dybde operationaliseres og serveres med lethed.
  OriginalsprogDansk
  ForlagDjøf Forlag
  Antal sider152
  ISBN (Trykt)978-87-574-2512-3
  StatusUdgivet - 31 aug. 2012

  Emneord

  • jura
  • retorik
  • overbevisning
  • mundtlig
  • gennemslagskraft

  Citer dette

  Gabrielsen, J., & Høedt-Rasmussen, I. (2012). Juridisk Gennemslagskraft. Djøf Forlag.
  Gabrielsen, Jonas ; Høedt-Rasmussen, Inger. / Juridisk Gennemslagskraft. Djøf Forlag, 2012. 152 s.
  @book{e0a0eb83087e428883a158a770bbea51,
  title = "Juridisk Gennemslagskraft",
  abstract = "Juridisk gennemslagskraft er en bog om kunsten at blive en overbevisende jurist. Det er hverken en juridisk l{\ae}rebog eller en traditionel retorisk h{\aa}ndbog, men en bog der s{\o}ger at kombinere fag, tankeformer og traditioner. Hvordan bruge man sin juridiske viden mundtligt? Hvordan praktiserer man som jurist sit virke i offentlige forsamlinger? Hvordan f{\aa}r man som jurist gennemslagskraft? Bogen henvender sig til alle jurister der benytter deres juridiske viden mundtligt og offentligt. Det v{\ae}re sig proced{\o}ren, foredragsholderen, ordstyreren, forhandleren, lederen etc. B{\aa}de den erfarne advokat og den nyudkl{\ae}kkede jurist kan f{\aa} gl{\ae}de af bogens refleksioner og praktiske r{\aa}d. Bogen er fornyende i sin form og formidling, hvor faglig dybde operationaliseres og serveres med lethed.",
  keywords = "jura , retorik, overbevisning, mundtlig, gennemslagskraft",
  author = "Jonas Gabrielsen and Inger H{\o}edt-Rasmussen",
  year = "2012",
  month = "8",
  day = "31",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-574-2512-3",
  publisher = "Dj{\o}f Forlag",

  }

  Gabrielsen, J & Høedt-Rasmussen, I 2012, Juridisk Gennemslagskraft. Djøf Forlag.

  Juridisk Gennemslagskraft. / Gabrielsen, Jonas; Høedt-Rasmussen, Inger.

  Djøf Forlag, 2012. 152 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - Juridisk Gennemslagskraft

  AU - Gabrielsen, Jonas

  AU - Høedt-Rasmussen, Inger

  PY - 2012/8/31

  Y1 - 2012/8/31

  N2 - Juridisk gennemslagskraft er en bog om kunsten at blive en overbevisende jurist. Det er hverken en juridisk lærebog eller en traditionel retorisk håndbog, men en bog der søger at kombinere fag, tankeformer og traditioner. Hvordan bruge man sin juridiske viden mundtligt? Hvordan praktiserer man som jurist sit virke i offentlige forsamlinger? Hvordan får man som jurist gennemslagskraft? Bogen henvender sig til alle jurister der benytter deres juridiske viden mundtligt og offentligt. Det være sig procedøren, foredragsholderen, ordstyreren, forhandleren, lederen etc. Både den erfarne advokat og den nyudklækkede jurist kan få glæde af bogens refleksioner og praktiske råd. Bogen er fornyende i sin form og formidling, hvor faglig dybde operationaliseres og serveres med lethed.

  AB - Juridisk gennemslagskraft er en bog om kunsten at blive en overbevisende jurist. Det er hverken en juridisk lærebog eller en traditionel retorisk håndbog, men en bog der søger at kombinere fag, tankeformer og traditioner. Hvordan bruge man sin juridiske viden mundtligt? Hvordan praktiserer man som jurist sit virke i offentlige forsamlinger? Hvordan får man som jurist gennemslagskraft? Bogen henvender sig til alle jurister der benytter deres juridiske viden mundtligt og offentligt. Det være sig procedøren, foredragsholderen, ordstyreren, forhandleren, lederen etc. Både den erfarne advokat og den nyudklækkede jurist kan få glæde af bogens refleksioner og praktiske råd. Bogen er fornyende i sin form og formidling, hvor faglig dybde operationaliseres og serveres med lethed.

  KW - jura

  KW - retorik

  KW - overbevisning

  KW - mundtlig

  KW - gennemslagskraft

  M3 - Bog

  SN - 978-87-574-2512-3

  BT - Juridisk Gennemslagskraft

  PB - Djøf Forlag

  ER -

  Gabrielsen J, Høedt-Rasmussen I. Juridisk Gennemslagskraft. Djøf Forlag, 2012. 152 s.