Journalistens hjerteblod

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  Resumé

  At være journalist forudsætter ikke alene evnen til at finde og skrive gode historier, men også et personligt engagement i verden og en personlig moral. Dette personlige engagement anerkendes i de vejledende regler for god presseskik. Det hedder således, at en journalist ikke bør pålægges opgaver, der strider mod hans eller hendes samvittighed eller overbevisning.
  OriginalsprogDansk
  TitelKompendium for specialkursus i journalistik
  RedaktørerKirsten Mogensen
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagRoskilde Universitet
  Publikationsdatoaug. 2002
  Sider28-49
  StatusUdgivet - aug. 2002

  Citer dette

  Mogensen, K. (2002). Journalistens hjerteblod. I K. Mogensen (red.), Kompendium for specialkursus i journalistik (s. 28-49). Roskilde: Roskilde Universitet.
  Mogensen, Kirsten. / Journalistens hjerteblod. Kompendium for specialkursus i journalistik. red. / Kirsten Mogensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. s. 28-49
  @inbook{e264c3c052be11dba4bc000ea68e967b,
  title = "Journalistens hjerteblod",
  abstract = "At v{\ae}re journalist foruds{\ae}tter ikke alene evnen til at finde og skrive gode historier, men ogs{\aa} et personligt engagement i verden og en personlig moral. Dette personlige engagement anerkendes i de vejledende regler for god presseskik. Det hedder s{\aa}ledes, at en journalist ikke b{\o}r p{\aa}l{\ae}gges opgaver, der strider mod hans eller hendes samvittighed eller overbevisning.",
  author = "Kirsten Mogensen",
  year = "2002",
  month = "8",
  language = "Dansk",
  pages = "28--49",
  editor = "Kirsten Mogensen",
  booktitle = "Kompendium for specialkursus i journalistik",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Mogensen, K 2002, Journalistens hjerteblod. i K Mogensen (red.), Kompendium for specialkursus i journalistik. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 28-49.

  Journalistens hjerteblod. / Mogensen, Kirsten.

  Kompendium for specialkursus i journalistik. red. / Kirsten Mogensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. s. 28-49.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  TY - CHAP

  T1 - Journalistens hjerteblod

  AU - Mogensen, Kirsten

  PY - 2002/8

  Y1 - 2002/8

  N2 - At være journalist forudsætter ikke alene evnen til at finde og skrive gode historier, men også et personligt engagement i verden og en personlig moral. Dette personlige engagement anerkendes i de vejledende regler for god presseskik. Det hedder således, at en journalist ikke bør pålægges opgaver, der strider mod hans eller hendes samvittighed eller overbevisning.

  AB - At være journalist forudsætter ikke alene evnen til at finde og skrive gode historier, men også et personligt engagement i verden og en personlig moral. Dette personlige engagement anerkendes i de vejledende regler for god presseskik. Det hedder således, at en journalist ikke bør pålægges opgaver, der strider mod hans eller hendes samvittighed eller overbevisning.

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  SP - 28

  EP - 49

  BT - Kompendium for specialkursus i journalistik

  A2 - Mogensen, Kirsten

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -

  Mogensen K. Journalistens hjerteblod. I Mogensen K, red., Kompendium for specialkursus i journalistik. Roskilde: Roskilde Universitet. 2002. s. 28-49