Karin Bang (Redaktør), Wolf Wucherpfennig (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogTysk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2004
    NavnSmåskrifter fra CØNK
    Nummer12
    ISSN1600-9509

Bang, K., & Wucherpfennig, W. (red.) (2004). Josef Calasanz Poestion: Schriftsteller, Übersetzer, nordgermanist, Islandforscher. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. Småskrifter fra CØNK, Nr. 12
    Bang, Karin (Redaktør) ; Wucherpfennig, Wolf (Redaktør). / Josef Calasanz Poestion : Schriftsteller, Übersetzer, nordgermanist, Islandforscher. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2004. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 12).
    @book{76a24de090a711de9e8d000ea68e967b,
    title = "Josef Calasanz Poestion: Schriftsteller, {\"U}bersetzer, nordgermanist, Islandforscher",
    editor = "Karin Bang and Wolf Wucherpfennig",
    year = "2004",
    language = "Tysk",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Bang, K & Wucherpfennig, W (red) 2004, Josef Calasanz Poestion: Schriftsteller, Übersetzer, nordgermanist, Islandforscher. Småskrifter fra CØNK, nr. 12, Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Josef Calasanz Poestion : Schriftsteller, Übersetzer, nordgermanist, Islandforscher. / Bang, Karin (Redaktør); Wucherpfennig, Wolf (Redaktør).

Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2004.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Josef Calasanz Poestion

T2 - Schriftsteller, Übersetzer, nordgermanist, Islandforscher

A2 - Bang, Karin

A2 - Wucherpfennig, Wolf

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Antologi

BT - Josef Calasanz Poestion

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bang K, (ed.), Wucherpfennig W, (ed.). Josef Calasanz Poestion: Schriftsteller, Übersetzer, nordgermanist, Islandforscher. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2004. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 12).