Job-switching

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelAdult education and the labour market II
    RedaktørerHenning Salling Olesen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer39
    ISSN1395-6833

Hansen, L. E. (1996). Job-switching: swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience. I H. S. Olesen (red.), Adult education and the labour market II Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 39
    Hansen, Leif Emil. / Job-switching : swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience. Adult education and the labour market II. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 39).
    @inbook{7e7f102052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Job-switching: swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience",
    author = "Hansen, {Leif Emil}",
    year = "1996",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult education and the labour market II",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, LE 1996, Job-switching: swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience. i HS Olesen (red.), Adult education and the labour market II. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 39.

Job-switching : swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience. / Hansen, Leif Emil.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Job-switching

T2 - swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience

AU - Hansen, Leif Emil

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Adult education and the labour market II

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen LE. Job-switching: swopping between employment-unemployment and education. a Danish/international experience. I Olesen HS, red., Adult education and the labour market II. Roskilde: Roskilde Universitet. 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 39).