Jewishness in postmodernity

Publikationsdato2003
    Sider75-104
    StatusUdgivet - 2003

Dencik, L. (2003). Jewishness in postmodernity: the case of Sweden. I Z. Gitelman, B. Kosmin, & A. Kovacs (red.), New jewish identities: contemporary Europe and beyond (s. 75-104). Budapest: Central European University Press.
    Dencik, Lars. / Jewishness in postmodernity : the case of Sweden. New jewish identities: contemporary Europe and beyond. red. / Z. Gitelman ; B. Kosmin ; A. Kovacs. Budapest : Central European University Press, 2003. s. 75-104
    @inbook{f1b3425052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Jewishness in postmodernity: the case of Sweden",
    author = "Lars Dencik",
    year = "2003",
    language = "English",
    pages = "75--104",
    editor = "Z. Gitelman and B. Kosmin and A. Kovacs",
    booktitle = "New jewish identities",
    publisher = "Central European University Press",

Dencik, L 2003, Jewishness in postmodernity: the case of Sweden. i Z Gitelman, B Kosmin & A Kovacs (red), New jewish identities: contemporary Europe and beyond. Central European University Press, Budapest, s. 75-104.

Jewishness in postmodernity : the case of Sweden. / Dencik, Lars.

New jewish identities: contemporary Europe and beyond. red. / Z. Gitelman; B. Kosmin; A. Kovacs. Budapest : Central European University Press, 2003. s. 75-104.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Jewishness in postmodernity

T2 - the case of Sweden