Jagten på de skjulte talenter

rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering

Charlotte Rørdam Larsen, Anja Mølle Lindelof

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelPopulærmusik i Danmark siden 2000
RedaktørerMads Krogh, Henrik Marstal
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2016
ISBN (Trykt)978-87-7674-954-5
StatusUdgivet - 2016

Larsen, C. R., & Lindelof, A. M. (2016). Jagten på de skjulte talenter: rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering. I M. Krogh, & H. Marstal (red.), Populærmusik i Danmark siden 2000 Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Larsen, Charlotte Rørdam ; Lindelof, Anja Mølle. / Jagten på de skjulte talenter : rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering. Populærmusik i Danmark siden 2000. red. / Mads Krogh ; Henrik Marstal. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2016.
@inbook{7a48bb94ccac4438a59a103f9facbdb4,
title = "Jagten p{\aa} de skjulte talenter: rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering",
author = "Larsen, {Charlotte R{\o}rdam} and Lindelof, {Anja M{\o}lle}",
year = "2016",
isbn = "978-87-7674-954-5",
editor = "Krogh, {Mads } and Marstal, {Henrik }",
booktitle = "Popul{\ae}rmusik i Danmark siden 2000",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Larsen, CR & Lindelof, AM 2016, Jagten på de skjulte talenter: rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering. i M Krogh & H Marstal (red), Populærmusik i Danmark siden 2000. Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Jagten på de skjulte talenter : rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering. / Larsen, Charlotte Rørdam; Lindelof, Anja Mølle.

Populærmusik i Danmark siden 2000. red. / Mads Krogh; Henrik Marstal. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2016.

TY - CHAP

T1 - Jagten på de skjulte talenter

T2 - rytmisk musik mellem organiseret talentpleje, talentshows og selvorganisering

AU - Larsen, Charlotte Rørdam