Iværksætteri i udsatte boligområder

Rapport fra projekt Segregering, Lokal Integration og Beskæftigelsel (SLIB)

Mark Goli, Flemming Mikkelsen, Svend Møballe, Shahamak Rezaei, John Andersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-7349-766-1
StatusUdgivet - 12 okt. 2010

• Iværksætteri
  • udsatte boligområder
  • SLIB-projektet
  • integration

Goli, Mark ; Mikkelsen, Flemming ; Møballe, Svend ; Rezaei, Shahamak ; Andersen, John. / Iværksætteri i udsatte boligområder : Rapport fra projekt Segregering, Lokal Integration og Beskæftigelsel (SLIB). 1 udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2010. 153 s.
@book{286fa790619d11df82bb000ea68e967b,
title = "Iv{\ae}rks{\ae}tteri i udsatte boligomr{\aa}der: Rapport fra projekt Segregering, Lokal Integration og Besk{\ae}ftigelsel (SLIB)",
abstract = "Denne rapport handler om iv{\ae}rks{\ae}tterpraksis og iv{\ae}rks{\ae}tterpolitik i flg. omr{\aa}der: Gellerupparken ({\AA}rhus), Vollsmose (Odense), Mj{\o}lnerparken (N{\o}rrebro, K{\o}benhavn) samt T{\aa}strupg{\aa}rd (H{\o}je T{\aa}strup). Rapporten er en del af afrapporteringen af SLIB- projektet: Segregering, Lokal Integration og besk{\ae}ftigelse som er blevet gennemf{\o}rt i samarbejde mellem RUC og SBI. SLIB projektet er finansieret af regeringens strategiske velf{\ae}rdsforskningsprogram og har haft tilknyttet en st{\o}rre f{\o}lgegruppe med repr{\ae}sentanter for integrations-, velf{\ae}rds- og erhvervsministerierne, boligselskaber, de involverede lokale omr{\aa}der og kommuner.",
keywords = "Iv{\ae}rks{\ae}tteri, udsatte boligomr{\aa}der, SLIB-projektet, integration",
author = "Mark Goli and Flemming Mikkelsen and Svend M{\o}balle and Shahamak Rezaei and John Andersen",
year = "2010",
month = "10",
day = "12",
isbn = "978-87-7349-766-1",
publisher = "Roskilde Universitet",
edition = "1",

Iværksætteri i udsatte boligområder : Rapport fra projekt Segregering, Lokal Integration og Beskæftigelsel (SLIB). / Goli, Mark; Mikkelsen, Flemming; Møballe, Svend; Rezaei, Shahamak; Andersen, John.

1 udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2010. 153 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Iværksætteri i udsatte boligområder

T2 - Rapport fra projekt Segregering, Lokal Integration og Beskæftigelsel (SLIB)

AU - Goli, Mark

AU - Mikkelsen, Flemming

AU - Møballe, Svend

AU - Rezaei, Shahamak

AU - Andersen, John

PY - 2010/10/12

Y1 - 2010/10/12

N2 - Denne rapport handler om iværksætterpraksis og iværksætterpolitik i flg. områder: Gellerupparken (Århus), Vollsmose (Odense), Mjølnerparken (Nørrebro, København) samt Tåstrupgård (Høje Tåstrup). Rapporten er en del af afrapporteringen af SLIB- projektet: Segregering, Lokal Integration og beskæftigelse som er blevet gennemført i samarbejde mellem RUC og SBI. SLIB projektet er finansieret af regeringens strategiske velfærdsforskningsprogram og har haft tilknyttet en større følgegruppe med repræsentanter for integrations-, velfærds- og erhvervsministerierne, boligselskaber, de involverede lokale områder og kommuner.

AB - Denne rapport handler om iværksætterpraksis og iværksætterpolitik i flg. områder: Gellerupparken (Århus), Vollsmose (Odense), Mjølnerparken (Nørrebro, København) samt Tåstrupgård (Høje Tåstrup). Rapporten er en del af afrapporteringen af SLIB- projektet: Segregering, Lokal Integration og beskæftigelse som er blevet gennemført i samarbejde mellem RUC og SBI. SLIB projektet er finansieret af regeringens strategiske velfærdsforskningsprogram og har haft tilknyttet en større følgegruppe med repræsentanter for integrations-, velfærds- og erhvervsministerierne, boligselskaber, de involverede lokale områder og kommuner.

KW - Iværksætteri

KW - udsatte boligområder