IT-anvendelse i basishusene

Kirsten Meyer

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  Resumé

  RUC introducerede i forbindelse med semesterstarten i september 2003 en række nye it-faciliteter, der skulle bidrage til at gøre universitetet førende på it-området og attraktivt for kommende studerende. Denne statusrapport indgår som et led i et følgeforskningsprojekt, RUC Online, der følger udviklingen og konsekvenserne af RUC's it-satsning, og undersøger forløbet af det første studieår med de nye it-faciliteter baseret på interviews med en række lærere og sekretærer, der har været tilknyttet førsteårshusene. Undersøgelsen søger at afdække, om man i basishusene har igangsat aktiviteter for at understøtte udbredelsen af de nye it-tiltag, hvori eventuelle aktiviteter består, og hvilke erfaringer de har givet. Undersøgelsen beskriver den typiske anvendelse af informationsteknologi i basishusene, hvilke problemer og barrierer de interviewede har oplevet i forhold til at anvende de nye systemer og hvilke muligheder de ser i de nye faciliteter. På baggrund af de forslag, der er fremkommet under interviewene opstilles et katalog over konkrete initiativer, der kan iværksættes for at stimulere anvendelsen af informationsteknologien og de nye faciliteter yderligere.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider16
  StatusUdgivet - 2004

  Emneord

  • BSCW
  • Plug'n Study
  • Portalino

  Citer dette

  Meyer, K. (2004). IT-anvendelse i basishusene. Roskilde: Roskilde Universitet.
  Meyer, Kirsten. / IT-anvendelse i basishusene. Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 16 s.
  @book{62add570b82a43d083e14e10956e3a2c,
  title = "IT-anvendelse i basishusene",
  abstract = "RUC introducerede i forbindelse med semesterstarten i september 2003 en r{\ae}kke nye it-faciliteter, der skulle bidrage til at g{\o}re universitetet f{\o}rende p{\aa} it-omr{\aa}det og attraktivt for kommende studerende. Denne statusrapport indg{\aa}r som et led i et f{\o}lgeforskningsprojekt, RUC Online, der f{\o}lger udviklingen og konsekvenserne af RUC's it-satsning, og unders{\o}ger forl{\o}bet af det f{\o}rste studie{\aa}r med de nye it-faciliteter baseret p{\aa} interviews med en r{\ae}kke l{\ae}rere og sekret{\ae}rer, der har v{\ae}ret tilknyttet f{\o}rste{\aa}rshusene. Unders{\o}gelsen s{\o}ger at afd{\ae}kke, om man i basishusene har igangsat aktiviteter for at underst{\o}tte udbredelsen af de nye it-tiltag, hvori eventuelle aktiviteter best{\aa}r, og hvilke erfaringer de har givet. Unders{\o}gelsen beskriver den typiske anvendelse af informationsteknologi i basishusene, hvilke problemer og barrierer de interviewede har oplevet i forhold til at anvende de nye systemer og hvilke muligheder de ser i de nye faciliteter. P{\aa} baggrund af de forslag, der er fremkommet under interviewene opstilles et katalog over konkrete initiativer, der kan iv{\ae}rks{\ae}ttes for at stimulere anvendelsen af informationsteknologien og de nye faciliteter yderligere.",
  keywords = "BSCW, Plug'n Study, Portalino",
  author = "Kirsten Meyer",
  year = "2004",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Meyer, K 2004, IT-anvendelse i basishusene. Roskilde Universitet, Roskilde.

  IT-anvendelse i basishusene. / Meyer, Kirsten.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 16 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  TY - RPRT

  T1 - IT-anvendelse i basishusene

  AU - Meyer, Kirsten

  PY - 2004

  Y1 - 2004

  N2 - RUC introducerede i forbindelse med semesterstarten i september 2003 en række nye it-faciliteter, der skulle bidrage til at gøre universitetet førende på it-området og attraktivt for kommende studerende. Denne statusrapport indgår som et led i et følgeforskningsprojekt, RUC Online, der følger udviklingen og konsekvenserne af RUC's it-satsning, og undersøger forløbet af det første studieår med de nye it-faciliteter baseret på interviews med en række lærere og sekretærer, der har været tilknyttet førsteårshusene. Undersøgelsen søger at afdække, om man i basishusene har igangsat aktiviteter for at understøtte udbredelsen af de nye it-tiltag, hvori eventuelle aktiviteter består, og hvilke erfaringer de har givet. Undersøgelsen beskriver den typiske anvendelse af informationsteknologi i basishusene, hvilke problemer og barrierer de interviewede har oplevet i forhold til at anvende de nye systemer og hvilke muligheder de ser i de nye faciliteter. På baggrund af de forslag, der er fremkommet under interviewene opstilles et katalog over konkrete initiativer, der kan iværksættes for at stimulere anvendelsen af informationsteknologien og de nye faciliteter yderligere.

  AB - RUC introducerede i forbindelse med semesterstarten i september 2003 en række nye it-faciliteter, der skulle bidrage til at gøre universitetet førende på it-området og attraktivt for kommende studerende. Denne statusrapport indgår som et led i et følgeforskningsprojekt, RUC Online, der følger udviklingen og konsekvenserne af RUC's it-satsning, og undersøger forløbet af det første studieår med de nye it-faciliteter baseret på interviews med en række lærere og sekretærer, der har været tilknyttet førsteårshusene. Undersøgelsen søger at afdække, om man i basishusene har igangsat aktiviteter for at understøtte udbredelsen af de nye it-tiltag, hvori eventuelle aktiviteter består, og hvilke erfaringer de har givet. Undersøgelsen beskriver den typiske anvendelse af informationsteknologi i basishusene, hvilke problemer og barrierer de interviewede har oplevet i forhold til at anvende de nye systemer og hvilke muligheder de ser i de nye faciliteter. På baggrund af de forslag, der er fremkommet under interviewene opstilles et katalog over konkrete initiativer, der kan iværksættes for at stimulere anvendelsen af informationsteknologien og de nye faciliteter yderligere.

  KW - BSCW

  KW - Plug'n Study

  KW - Portalino

  M3 - Rapport

  BT - IT-anvendelse i basishusene

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -

  Meyer K. IT-anvendelse i basishusene. Roskilde: Roskilde Universitet, 2004. 16 s.