Islam and Civil Society: Case Studies from Jordan and Egypt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedCopenhagen
    ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    ISBN (Trykt)978-87-7605-233-1
    StatusUdgivet - 2007
    NavnDIIS Report
    Nummer13

Sparre, S. L., & Juul Petersen, M. (2007). Islam and Civil Society: Case Studies from Jordan and Egypt. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Report, Nr. 13
    Sparre, Sara Lei ; Juul Petersen, Marie. / Islam and Civil Society : Case Studies from Jordan and Egypt. Copenhagen : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2007. 116 s. (DIIS Report; Nr. 13).
    @book{71db4fddea70416eae4c503577a75816,
    title = "Islam and Civil Society: Case Studies from Jordan and Egypt",
    author = "Sparre, {Sara Lei} and {Juul Petersen}, Marie",
    year = "2007",
    language = "English",
    isbn = "978-87-7605-233-1",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Sparre, SL & Juul Petersen, M 2007, Islam and Civil Society: Case Studies from Jordan and Egypt. DIIS Report, nr. 13, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, Copenhagen.

Islam and Civil Society : Case Studies from Jordan and Egypt. / Sparre, Sara Lei; Juul Petersen, Marie.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Islam and Civil Society

T2 - Case Studies from Jordan and Egypt

AU - Sparre, Sara Lei

AU - Juul Petersen, Marie

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Report

SN - 978-87-7605-233-1

BT - Islam and Civil Society

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - Copenhagen

Sparre SL, Juul Petersen M. Islam and Civil Society: Case Studies from Jordan and Egypt. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2007. 116 s. (DIIS Report; Nr. 13).