Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKgs. Lyngby
ForlagTechnical University of Denmark (DTU)
ISBN (Trykt)978-87-91855-36-8
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Scheutz, C., Fredenslund, A. M., Lemming, G., & Kjeldsen, P. (2007). Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill: 1. Gas quantity, quality and attenuation properties. Kgs. Lyngby: Technical University of Denmark (DTU).
Scheutz, Charlotte ; Fredenslund, Anders Michael ; Lemming, Gitte ; Kjeldsen, Peter. / Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill : 1. Gas quantity, quality and attenuation properties. Kgs. Lyngby : Technical University of Denmark (DTU), 2007.
@book{da85af0ca65a476b81c106607fef59ac,
title = "Investigation of emissions from the AV Milj{\o} Landfill: 1. Gas quantity, quality and attenuation properties",
author = "Charlotte Scheutz and Fredenslund, {Anders Michael} and Gitte Lemming and Peter Kjeldsen",
year = "2007",
language = "English",
isbn = "978-87-91855-36-8",
publisher = "Technical University of Denmark (DTU)",
address = "Denmark",

Scheutz, C, Fredenslund, AM, Lemming, G & Kjeldsen, P 2007, Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill: 1. Gas quantity, quality and attenuation properties. Technical University of Denmark (DTU), Kgs. Lyngby.

Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill : 1. Gas quantity, quality and attenuation properties. / Scheutz, Charlotte; Fredenslund, Anders Michael; Lemming, Gitte; Kjeldsen, Peter.

Kgs. Lyngby : Technical University of Denmark (DTU), 2007.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill

T2 - 1. Gas quantity, quality and attenuation properties

AU - Scheutz, Charlotte

AU - Fredenslund, Anders Michael

AU - Lemming, Gitte

AU - Kjeldsen, Peter

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Report

SN - 978-87-91855-36-8

BT - Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill

PB - Technical University of Denmark (DTU)

CY - Kgs. Lyngby

Scheutz C, Fredenslund AM, Lemming G, Kjeldsen P. Investigation of emissions from the AV Miljø Landfill: 1. Gas quantity, quality and attenuation properties. Kgs. Lyngby: Technical University of Denmark (DTU), 2007.