Introduktion til internet

Roskilde som global landsby

Christian Sørbye Friis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagFolkeuniversitetet i Roskilde
    StatusUdgivet - 1995

Bibliografisk note

Friis, C. S. (1995). Introduktion til internet: Roskilde som global landsby. Roskilde: Folkeuniversitetet i Roskilde.
    Friis, Christian Sørbye. / Introduktion til internet : Roskilde som global landsby. Roskilde : Folkeuniversitetet i Roskilde, 1995.
    @book{ebcadd9052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Introduktion til internet: Roskilde som global landsby",
    author = "Friis, {Christian S{\o}rbye}",
    note = "Kompendie anvendt ved undervisning i anvendelse af internet, folkeuniversitetet i Roskilde",
    year = "1995",
    publisher = "Folkeuniversitetet i Roskilde",
    address = "Danmark",

Friis, CS 1995, Introduktion til internet: Roskilde som global landsby. Folkeuniversitetet i Roskilde, Roskilde.

Introduktion til internet : Roskilde som global landsby. / Friis, Christian Sørbye.

Roskilde : Folkeuniversitetet i Roskilde, 1995.

TY - BOOK

T1 - Introduktion til internet

T2 - Roskilde som global landsby

AU - Friis, Christian Sørbye

N1 - Kompendie anvendt ved undervisning i anvendelse af internet, folkeuniversitetet i Roskilde

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Introduktion til internet

PB - Folkeuniversitetet i Roskilde

CY - Roskilde

Friis CS. Introduktion til internet: Roskilde som global landsby. Roskilde: Folkeuniversitetet i Roskilde, 1995.