Interview with Marci Powell

On e-learning in Universities

Simon Heilesen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2012
Udgivelses stedRoskilde
PublikationsmedierVideo
StatusUdgivet - 2012

• e-læring

Heilesen, S. (Producent). (2012). Interview with Marci Powell: On e-learning in Universities. Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde: . Hentet fra https://video.ruc.dk/media/t/0_ql9ah8wj
Heilesen, Simon (Producent). / Interview with Marci Powell : On e-learning in Universities. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{3b9f090918ae43698d5bac8adab5c5a6,
title = "Interview with Marci Powell: On e-learning in Universities",
keywords = "e-l{\ae}ring",
author = "Simon Heilesen",
year = "2012",
language = "English",

Heilesen, S, Interview with Marci Powell: On e-learning in Universities, 2012, Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde.
Interview with Marci Powell : On e-learning in Universities. Heilesen, Simon (Producent). 2012. Roskilde.

TY - ADVS

T1 - Interview with Marci Powell

T2 - On e-learning in Universities

A2 - Heilesen, Simon

PY - 2012

Y1 - 2012

KW - e-læring

M3 - Sound/Visual production (digital)

CY - Roskilde

Heilesen S (Producent). Interview with Marci Powell: On e-learning in Universities Roskilde: . 2012.