Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives"
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000
    BegivenhedThe International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives" - Lille-Roubaix, Frankrig
    Varighed: 22 jun. 200023 jun. 2000

Konference

KonferenceThe International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives"
    LandFrankrig
    ByLille-Roubaix
    Periode22/06/200023/06/2000

Fuglsang, L. (2000). International trade with and exchange of news for television as a case of innovation in services. I The International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives"
    Fuglsang, Lars. / International trade with and exchange of news for television as a case of innovation in services. The International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives". 2000.
    @inproceedings{04493810a7b811db8289000ea68e967b,
    title = "International trade with and exchange of news for television as a case of innovation in services",
    author = "Lars Fuglsang",
    year = "2000",
    language = "English",
    booktitle = "The International Conference {"}The economics and socioeconomics of services: international perspectives{"}",

Fuglsang, L 2000, International trade with and exchange of news for television as a case of innovation in services. i The International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives". The International Conference "The economics and socioeconomics of services: international perspectives", Lille-Roubaix, Frankrig, 22/06/2000.

International trade with and exchange of news for television as a case of innovation in services. / Fuglsang, Lars.

TY - GEN

T1 - International trade with and exchange of news for television as a case of innovation in services

AU - Fuglsang, Lars

PY - 2000