International ret skaber store dilemmaer i embedsværket

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

AvisAltinget | Embedsværk
StatusUdgivet - 21 jan. 2016

@article{bffb047e5e13410b84688f4746867e43,
title = "International ret skaber store dilemmaer i embedsv{\ae}rket",
abstract = "Det kan skade embedsm{\ae}nds faglige trov{\ae}rdighed, hvis de for ofte ser bort fra international ret, n{\aa}r det er politisk ubelejligt. Det er den nye 3-{\aa}rs regel om familiesammenf{\o}ring et godt eksempel p{\aa}, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.",
author = "Koch, {Pernille Boye}",
year = "2016",
month = "1",
day = "21",
journal = "Altinget | Embedsv{\ae}rk",
publisher = "Altinget",

International ret skaber store dilemmaer i embedsværket. / Koch, Pernille Boye.

I: Altinget | Embedsværk, 21.01.2016.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - International ret skaber store dilemmaer i embedsværket

AU - Koch, Pernille Boye

PY - 2016/1/21

Y1 - 2016/1/21

N2 - Det kan skade embedsmænds faglige troværdighed, hvis de for ofte ser bort fra international ret, når det er politisk ubelejligt. Det er den nye 3-års regel om familiesammenføring et godt eksempel på, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.

AB - Det kan skade embedsmænds faglige troværdighed, hvis de for ofte ser bort fra international ret, når det er politisk ubelejligt. Det er den nye 3-års regel om familiesammenføring et godt eksempel på, skriver Pernille Boye Koch, lektor i offentlig ret ved Roskilde Universitet.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Altinget | Embedsværk