International Financing for Development Co-operation

NavnFS & P Ph.D. afhandlinger
    Nummer34
    ISSN0909-9174

Zupi, Marco. / International Financing for Development Co-operation : On the linkages between foreign capital inflows and development in poor countries. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. 353 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 34).
    @phdthesis{caa4a00838704b82bdb356f8c7ae2319,
    title = "International Financing for Development Co-operation: On the linkages between foreign capital inflows and development in poor countries",
    author = "Marco Zupi",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

International Financing for Development Co-operation : On the linkages between foreign capital inflows and development in poor countries. / Zupi, Marco.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - International Financing for Development Co-operation

T2 - On the linkages between foreign capital inflows and development in poor countries

AU - Zupi, Marco

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Ph.D. thesis

BT - International Financing for Development Co-operation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Zupi M. International Financing for Development Co-operation: On the linkages between foreign capital inflows and development in poor countries. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. 353 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 34).