Sven Illeris, Marek Kupiszewski, Helen Durham, Philip Rees

Udgivelses stedLeeds
    ForlagSchool of geography, University of Leeds
    StatusUdgivet - 2001

Illeris, S., Kupiszewski, M., Durham, H., & Rees, P. (2001). Internal migration and regional population dynamics in europe: Demnark case study. Leeds: School of geography, University of Leeds.
    Illeris, Sven ; Kupiszewski, Marek ; Durham, Helen ; Rees, Philip. / Internal migration and regional population dynamics in europe : Demnark case study. Leeds : School of geography, University of Leeds, 2001.
    @book{2b37a4e052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Internal migration and regional population dynamics in europe: Demnark case study",
    author = "Sven Illeris and Marek Kupiszewski and Helen Durham and Philip Rees",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "School of geography, University of Leeds",

Illeris, S, Kupiszewski, M, Durham, H & Rees, P 2001, Internal migration and regional population dynamics in europe: Demnark case study. School of geography, University of Leeds, Leeds.

Internal migration and regional population dynamics in europe : Demnark case study. / Illeris, Sven; Kupiszewski, Marek; Durham, Helen; Rees, Philip.

Leeds : School of geography, University of Leeds, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Internal migration and regional population dynamics in europe

T2 - Demnark case study

AU - Illeris, Sven

AU - Kupiszewski, Marek

AU - Durham, Helen

AU - Rees, Philip

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Internal migration and regional population dynamics in europe

PB - School of geography, University of Leeds

CY - Leeds

Illeris S, Kupiszewski M, Durham H, Rees P. Internal migration and regional population dynamics in europe: Demnark case study. Leeds: School of geography, University of Leeds, 2001.