Interkulturel dannelse i fremmedsprog

med fokus på fransk i folkeskolen

Annette Søndergaard Gregersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2007

Bibliografisk note

Note vedr. afhandling

Ph.-d. afhandling, Roskilde Universitetscenter 2007

Søndergaard Gregersen, A. (2007). Interkulturel dannelse i fremmedsprog: med fokus på fransk i folkeskolen. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet.
    Søndergaard Gregersen, Annette. / Interkulturel dannelse i fremmedsprog : med fokus på fransk i folkeskolen. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. 289 s.
    @phdthesis{be4ce020f03e11dc83bb000ea68e967b,
    title = "Interkulturel dannelse i fremmedsprog: med fokus p{\aa} fransk i folkeskolen",
    author = "{S{\o}ndergaard Gregersen}, Annette",
    note = "Afhandlingen er publiceret 2006, forsvaret og tildelt ph.-d. graden ved Roskilde Universitetscenter 2007.",
    year = "2007",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Søndergaard Gregersen, A 2007, Interkulturel dannelse i fremmedsprog: med fokus på fransk i folkeskolen. Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Interkulturel dannelse i fremmedsprog : med fokus på fransk i folkeskolen. / Søndergaard Gregersen, Annette.

Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. 289 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Interkulturel dannelse i fremmedsprog

T2 - med fokus på fransk i folkeskolen

AU - Søndergaard Gregersen, Annette

N1 - Afhandlingen er publiceret 2006, forsvaret og tildelt ph.-d. graden ved Roskilde Universitetscenter 2007.

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Interkulturel dannelse i fremmedsprog

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Søndergaard Gregersen A. Interkulturel dannelse i fremmedsprog: med fokus på fransk i folkeskolen. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. 289 s.