Peter Oksen

StatusUdgivet - 1996
    NavnSEREIN working paper
    Nummer20

Oksen, P. (1996). Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso. Roskilde: Roskilde Universitet. SEREIN working paper, Nr. 20
    Oksen, Peter. / Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (SEREIN working paper; Nr. 20).
    @book{3c6376d0a49711db86e9000ea68e967b,
    title = "Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso",
    author = "Peter Oksen",
    year = "1996",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Oksen, P 1996, Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso. SEREIN working paper, nr. 20, Roskilde Universitet, Roskilde.

Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso. / Oksen, Peter.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (SEREIN working paper; Nr. 20).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso

AU - Oksen, Peter

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Report

BT - Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Oksen P. Intensification and agricultural development in the Boulgou Province, Burkina Faso. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (SEREIN working paper; Nr. 20).