Integration i times of instability

exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer11
    ISSN1399-1396

Kluth, M. F., & Borras, S. (2001). Integration i times of instability: exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 11
    Kluth, Michael Friederich ; Borras, Susana. / Integration i times of instability : exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 11).
    @book{eacd91d052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Integration i times of instability: exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU",
    author = "Kluth, {Michael Friederich} and Susana Borras",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kluth, MF & Borras, S 2001, Integration i times of instability: exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 11, Roskilde Universitet, Roskilde.

Integration i times of instability : exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU. / Kluth, Michael Friederich; Borras, Susana.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Integration i times of instability

T2 - exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU

AU - Kluth, Michael Friederich

AU - Borras, Susana

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Integration i times of instability

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kluth MF, Borras S. Integration i times of instability: exchange rate and monetary cooperation in Mercosur snd the EU. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 11).