a CSCW perspective

Nummer110
    ISSN0109-9779

Note vedr. afhandling

Ph.D. Thesis, 2007 Roskilde Universitetscenter, Denmark Department of Communication, Business and Information Technologies

Rohde, M. (2007). Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts: a CSCW perspective. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 110
    Rohde, Marcus. / Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts : a CSCW perspective. Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 260 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 110).
    @phdthesis{cb3fa4a0e05511dc8de2000ea68e967b,
    title = "Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts: a CSCW perspective",
    author = "Marcus Rohde",
    year = "2007",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rohde, M 2007, Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts: a CSCW perspective. Datalogiske Skrifter, nr. 110, Roskilde Universitet, Roskilde.

Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts : a CSCW perspective. / Rohde, Marcus.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2007. 260 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 110).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts

T2 - a CSCW perspective

AU - Rohde, Marcus

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Ph.D. thesis

BT - Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rohde M. Integrated organization and technology development (OTD) and the impact of socio-cultural concepts: a CSCW perspective. Roskilde: Roskilde Universitet, 2007. 260 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 110).